2777
2789
عنوان

چه کنیم که خیانت نبینیم

402 بازدید | 34 پست

همه بچه های نی نی سایت شاهدن که تاپیک خیانت یزیه که حداقل روزی یکی داریم میبینیم تو سایت.همین الان دوباره تاپیکدیدم گفتم به شما خانومای عزیز این کتابو معرفی کنم که به جای نظر پرسیدن این کتابو مطالعه کنن.

بعد از خوندن این کتاب متوجه میشید مردای خیانت کار چندان گناه کار نیستن و علت ماجرا رو درک میکنید و میتونید از این مشکل جلوگیری کنید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوام چند خط خلاصه کنم.مردا ۱۰ دسته هستند.

که اگه این آقایون با شخص مناسب به روحیه شون ازدواج نکنن خیانت ممکنه واسشون پیش بیاد.

باید تشخیص بدین که همسرتون جز کدوم دسته هستن

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
مرسی... عزیزم والا من که دیگه دیوونه شدم هر دفعه میام هی تاپیکای خیانت. ...  ولی دلم گرفت باز ...

اره والا🙄

وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶....................‌‌............من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄

نهايت بي اعتماد ب نفسيه ك بخوام حتي فك كنم چ كنم ك خيانت نكنه 

اول ك از انتخاب خودت بايد مطمئن باشي و قطعا خيانت نميكنه 

دوما ك اگر هم ي روزي طرف كرد ذات خرابش رو شد و ب درك بره بميره 

من برعكس خيليا شوهرم هميشه منو بالاتر ميبينه و نگرانه ك منو راضي نگه داره نه من 

از نظر من خانوما بايد ب شدت اعتماد ب نفس داشته باشن

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
نهايت بي اعتماد ب نفسيه ك بخوام حتي فك كنم چ كنم ك خيانت نكنه  اول ك از انتخاب خودت بايد مطمئن ...

شما همه چیت عالیه تیپ و قیافه ت؟

این اعتماد ب نفست مربوط ب چیه؟

دوسدارم ک بدونم