2777
2789
عنوان

دلم مبخواد با مامانم اشتی کنم اما

245 بازدید | 15 پست

صبحی بحثمون شد تاپیک آخرم بخونید متوجه میشید 

خودش بی تقصیر نیست

میدونم پیش قدمم شم عذر خواهیم کنم پیش خودش میگه دیدی مشکل از خودشه 

با این حال که کلی تحقیرم کرد و پشت دستی بهم زد 

دوست ندارم با مامانم قهر باشم 

ب داداشم گفتم میانجگری کن و بینمون بگیر 

تا دست منو مامانم میخواست بگیره ک روبوسی کنیم 

مامانم تشر زد بهش و گفت قلبم راضی نیس و ول کرد رفت 

چیکار کنم دلم گرفته🥲🥲🥲پسفردا هم میخوام برم خونه خودم🥲

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو آشتی کن با دلخوری نرو

اخه یجوری حرف میزنه انگار همه تقصیرا گردن منه 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

برو عذرخواهی کن یه بار دیگه که دلت هم سبک بشه با خیال راحت بری

با ابنکه نیدونم قبول نمیکنه و بیشتر خودش میگیره 

اما حتما تا قبل رفتنم این کار میکنم برا دل خودم لااقل

منوبگوکه تاریخ تولدمونمیدونه وکسی ازش میپرسه خجالت میکشم وتخریب میشن چهارساله میگم حفظ کن امروز بازبحثش بالاگرفت وبدترمن بدهکارشدم وخستم 

بسپربه زمان اگه موقعیتش پیش نیومدمپقع رفتن خدافظی کلی کن  

منوبگوکه تاریخ تولدمونمیدونه وکسی ازش میپرسه خجالت میکشم وتخریب میشن چهارساله میگم حفظ کن امروز بازب ...

چرا اینجورین مامانا بخدا

از وقتی ازدواج کردم اینجوری سر ناسازگاری باهام برمی‌داره 

خسته شدم منم واقعا

چرا اینجورین مامانا بخدااز وقتی ازدواج کردم اینجوری سر ناسازگاری باهام برمی‌داره خسته شدم منم واقعا

من تاحالاازش نشنیدم که بگه کارم اشتباه بودونباید فلان حرف یاکارومیکردم دراوج ناحقی هم حق میگه بامنه یابه یه چیزبی ربط ربطش میده داستانو امروز گفت خوب کردم وادامه میدم

مشکل قلبی دارم وخستم احساس میکنم نفسام سنگینه الان نشستم توتاریکی حال ندارم پاشم چراغاروروشن کنم 

من تاحالاازش نشنیدم که بگه کارم اشتباه بودونباید فلان حرف یاکارومیکردم دراوج ناحقی هم حق میگه بامنه ...

الهی عزیزم متوجه  انشالله درست میشه چه میشه کرد 

مامانت دیونستتاپیکاتو خوندم

نگفتم که توهین کنید