2777
2789
عنوان

مادرشوهرای بدجنس

314 بازدید | 43 پست

خدانگذره از مادر اون پسرهایی که میدونن پسرشون مشکل داره ولی میرن باز براش خواستگاری چهارتا تعریف الکیم میکنن و فیلم بازی میکنن که دختر اوکی بده ...خیلی بی همه چیزید ...واسه من هی جلو بقیه  میگفت پسر دسته گلمو دادم بهت پسر دست گلمو دادم بهت ،مچ پسر دست گلشو با یه پسر گرفتم،پرخاشگری و خساست و دروغ و هیزی و مامانی بودنش بماند الان اخه چه گناهی داشتم که باید تو دوران عقد منتظر وقت دادگاه باشم بیفتم دنبال وکیل و این چیزا ...الهی نمازهایی ک میخونه بزنه ب کمرش 

امروز داشتم راجب همین قضیه دکتر هلاکویی گوش میدادم یه خانوم زنگ زده بود ولی سمش زیاد بود اونم مسئلش همین بود تو جوونی بعد ازدواج متوجه شده بود و اونم فهمیده بود خانواده ی پسره در جریان بودن و بعد که گفته بود چرا بازندگی من بازی کردید گفته بودن تو صبوری کن

گی بوده؟ وای همون بهتر جدا میشی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی گی بوده؟

اگر نبود چرا باید ساعت یک ونیم شب بعد اینک به من شب بخیر گفته به اون هی عشقم عشقم میگفت...اونقدری ک منت اونو کشیده بود ازش ناراحت نباشه منت منو نکشیده بود حتی خودش اعتراف کرد ک طرف پسر بوده

اگر نبود چرا باید ساعت یک ونیم شب بعد اینک به من شب بخیر گفته به اون هی عشقم عشقم میگفت...اونقدری ک ...

وا جلل خالق شاید مادرش نمی‌دونسته پسرش گی هست

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

منم مثل شما.. ظاهرا شوهرم پرخاشگر بوده تو خونه خیلی با بچه های دیگه ناسازگار بوده براش زن گرفتن.. ولی خب زیر بار نمیرن میگن سالم بوده تو مریضش کردی.. بخدا بیسواد بود.. خونه نداشت.. بیکار بود.. الان لیسانس گرفته خونه و مغازه وماشین و شغل باابرو داره.. من چی همون ادمی که بودم موندم.. خب چکارش کردم که مریض شده.. والا اینا از خدا نمیترسم وگرنه میزد دهن پسرش میگفت لطفا خفه شو بشین زندگیتو بکن نه هرروز خیانت و گند زدن به زندگی

گی بوده؟ وای همون بهتر جدا میشی

نمیدونم بخدا گی یا ترس بایسکشوال یا چمیدونم هرچی میگن اگر نبود چرا باید ساعت یک ونیم شب بعد اینک به من شب بخیر گفته به اون هی عشقم عشقم میگفت...اونقدری ک منت اونو کشیده بود ازش ناراحت نباشه منت منو نکشیده بود حتی خودش اعتراف کرد ک طرف پسر بوده ،

نمیدونم بخدا گی یا ترس بایسکشوال یا چمیدونم هرچی میگن اگر نبود چرا باید ساعت یک ونیم شب بعد اینک به ...

وای دختر شاید طرف پسر نبوده بابا دختر بود از کجا مطمئنی؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم مثل شما.. ظاهرا شوهرم پرخاشگر بوده تو خونه خیلی با بچه های دیگه ناسازگار بوده براش زن گرفتن.. ول ...

همین دیگه واسه منم همین فرمونو گرفته بودن داشتن پیش میرفتن به مامانش میگم پسر تو به یه پسر این پیامهارو داده برداشته به خاله ی خودم پیام داده و ...برگشته میگه پسرم تقصیر توعه ک صادقانه اومدی جلو....حالا من قرار بود باهاش برم داغونترین جا زندگی کنم و هزارتا چیزو تحمل کنم از رو عشق خاک توسرم داشت ب من اینطوری میگفت همشون همینن

خداراشکرکن توعقدی داری جدامیشی منم عقد جداشدم روزی صدیار میگم شکر وخداحیر بده اونی ک باعث شد چشام بازکنم وگرنه باید اون منجلاب میموندم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وای دختر شاید طرف پسر نبوده بابا دختر بود از کجا مطمئنی؟

اره بابا من همون لحظه که پیانهارو دیدم از شدت استرس عکس پروفایلو باز نکردم به نظرم دختر اومد یهو خودش اومد تو اتاق فهمید دیدم زد زیر گریه و اینا بعد خودش گفت بخدا اون دختر نیست پسره بخدا پسره رفتم باز کردم دوباره عکسو دیدم راست میگه پسره،از این پسرا ک ژل میزنن ارایش میکنن

همین دیگه واسه منم همین فرمونو گرفته بودن داشتن پیش میرفتن به مامانش میگم پسر تو به یه پسر این پیامه ...

مادرشوهر من میگفت نماز اول وقتش ترک نمیشه.. نظافتش بیسته.. والا نماز که یکی میخونه ده تا نمیخونه.. نظافت صفر.. ولی تادلت بخاد ادعا... خدا نگذره ازشون.. من پیر شدم.. بخاطر بچه هام موندم

وا جلل خالق شاید مادرش نمی‌دونسته پسرش گی هست

منم همین فکر میکردم ولی خودش خاتوادش سوپر مذهبی من بهشون اینو گفتم دریغ از یه واکنش دریغ از یذره تعجب،خوب بابا یه واکنشی نشون میدادن اصلا من شاید دارم تهمت میزنم

منم همین فکر میکردم ولی خودش خاتوادش سوپر مذهبی من بهشون اینو گفتم دریغ از یه واکنش دریغ از یذره تعج ...

همین که زود فهمیدی خیلی خوبه

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹