2777
2789
عنوان

پول سود بادرصد کم ایا گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 47 پست
یک سئوال چرا روحانیون درجه یک تمام ادیان اغلبشون گناه کارن؟

منم ایمان کامل دارم هم خدا وهم قران رو از چشام حقیقی وراستی تر میدونم و ایمان دارم نماز ناجی من وهمه در هر دو جهانه اما نمیخونم و به قران عمل نمیگنم قرارنیست هرکی مومنه روحانیه اعمالش پاک باشه عزیزم ولی مطمعن باش خداوقیامت و قران وپیامبران واقعیتن،،من هنوز دلم با امام ها زیاد صاف نیست درحال تحقیقم ولی اونا رو کاملا معتقدم

نه گلم وجود داره منم اعتقادنداشتم ولی زیادتحقیق کردم چراهست راسته ومن دینم رو هم خودم با تحقیق زیادا ...

من ۳۸سالم

قرار بود وکیل بشم

بیماری درد و...

خلاصه دوران بسیار بسیار دردناک وحشتناک گذروندم

که اصلا قابل وصف نیست.

اما بسم الله گفتم توکل کردم

و پارسال دوباره شروع کردم

خدارو صدهزار مرتبه شکر

توی دوران سیاه زندگیم هیچوقت خدارو مقصر ندونستم

چون یقین دارم خداوند مهربان و هیچوقت برای بنده ش بد نمیخواد.

اعمال خودمون و انتخابای خودمون

و امتحان و ابتلا

ما اومدیم رشد کنیم

رشد هم درد داره

تحت هیچ شرایطی ناامید نشو

به هیچ عنوان

آقا هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با اون پول کاری انجام نمیدی؟مثلا من پارسال با پول کم زعفرون خریدم و شروع کردم به جذب مشتری خدارو ...

به شما در خواست دوستی میدم چون در مورد فروش سئوال دارم اگر خواستید بپذیرید

من ۳۸سالمقرار بود وکیل بشمبیماری درد و...خلاصه دوران بسیار بسیار دردناک وحشتناک گذروندمکه اصلا قابل ...

چندسال امتحان ،،،من همه رو نگاه کردم پرسیدم امتحان همیشه فوقش۳سال۵سال۱۰سال

من ۳۸سالمقرار بود وکیل بشمبیماری درد و...خلاصه دوران بسیار بسیار دردناک وحشتناک گذروندمکه اصلا قابل ...

درضمن شما اقاهستین من خانم هستم همسرم اجازه نمیده وارد بازار بشم آزار واذیت های همسرم خودش بلا وامتحانه ازطرفی خودش کار نمیکنه خدا همه اینا رو دیده ومیدونه وشاهدتمام گریه های من وبچه هام بوده پس چرا راهی بازنکرد

من براتون دعا میکنم.خواهش میکنم ناامید نشید

ممنون خودمم خیلی تلاش میکنم امیدوارشم اما دیگه نمیتونم عذاب وجدان هم دارم ایمان به خدا ومعادهم دارم اما چاره ای ندارم فقط ازصبح تاشب دارم زیرلب میگم ای که مراخوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه ....اما انگارخدا منو به حال خودم رها کرده ازش یه راهی میخام میگم حداقل اون دنیام هم خراب نشه ولی انگار خودش دنبال همینه