من خیلی بدبختی گشنگی بیچارگی کشیدم سالها زجه زدم بچه هامو باشکم خالی خوابوندم درحالی که بی تلاش ننشستم سالهای سال التماس خدا کردم یه دری برامون بازکنه دست به طلا میزدم خاکستر میشد هروقت یه کاری شروع میکردم امیدواربودم بالاخره خدا کمک کرد و دارم خوشبخت میشم انقدرررشکرمیکردم وشاد بودم اما بازم خراب میشد الان توی اوج ناامیدی ام و یه وام گرفتم میخوام بدم نزول امتحان رو سالها پس دادم پاک ونجیب موندم وخیلی چیزای دیگه ،،،،حالاتصمیم گرفتم نزول بدم بنظرتون گناهه اگه خدا میخواست کمک کنه الان۱۲ساله ما رو یه کمک میکرد امتحان رو یه سال دوسال پنج سال تحمل میکنم نه ۱۲سال،،،نظرشماچیه
بهشت و جهنم توی همین دنیاست اگر واقعا وجود داشت این دنیا باید گل و بلبل می شد چون اون یه عده از کردارشون می ترسیدن و به مردم بدی نمی کردن....پس وجود نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین جدا از حلال و حرام بودنش از نظر عقلی هم اشتباست و خیلیا چوبشو خوردن چون معلوم نیست طرف سود پولتو تا اخر بهت بده و حتی اصل پول هم براحتی گیرت نمیاد بخای شکایت کنی اگر ده سال هم طول بکشه اخرش دادگاه فقط براداصل پولت اونو متهم میکنه سود این همه سالت به باد میره و ارزشش هیچ میشه