2777
2789
عنوان

پول سود بادرصد کم ایا گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 47 پست
واقعا؟؟حلاله خیلی عذاب وجدان دارم بخدا ازجهنم میترسم

بهشت و جهنم توی همین دنیاست اگر واقعا وجود داشت این دنیا باید گل و بلبل می شد چون اون یه عده از کردارشون می ترسیدن و به مردم بدی نمی کردن....پس وجود نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین علما شیعه که فعلا در قالب بانک مجوز دادن اما چیزی که هست اینه که سودی که پشتش کار نباشه ارزش پو ...

بنظرت یه بدبخت که حسرت یه شکم سیر فقط غذا به دلش هست با این نزول گناه کبیره کرده ؟

شایدهم دروغه که میگن حرامه

چرا با اون پول کاری انجام نمیدی؟

مثلا من پارسال با پول کم زعفرون خریدم و شروع کردم به جذب مشتری 

خداروشکر الان راضی ام.

ترجیح دادم با پولم کاسبی کنم تا اینکه حتی پول بزارم بانک.

الان مشتری ها زنگ میزنن برای زعفرون.

شما توکل کن قدم بردار خدا برکت میاره

آقا هستم

ببین جدا از حلال و حرام بودنش از نظر عقلی هم اشتباست و خیلیا چوبشو خوردن چون معلوم نیست طرف سود پولتو تا اخر بهت بده و حتی اصل پول هم براحتی گیرت نمیاد بخای شکایت کنی اگر ده سال هم طول بکشه اخرش دادگاه فقط براداصل پولت اونو متهم میکنه سود این همه سالت به باد میره و ارزشش هیچ میشه

بهشت و جهنم توی همین دنیاست اگر واقعا وجود داشت این دنیا باید گل و بلبل می شد چون اون یه عده از کردا ...

نه گلم وجود داره منم اعتقادنداشتم ولی زیادتحقیق کردم چراهست راسته ومن دینم رو هم خودم با تحقیق زیادانتخاب کردم قران راسته وحقیقته

چرا با اون پول کاری انجام نمیدی؟مثلا من پارسال با پول کم زعفرون خریدم و شروع کردم به جذب مشتری خدارو ...

خیلی توکل کردم ۱۲سال التماس وزجه کردم میتونست یه راهی برام بازکنه اگه میخواست کمک میکرد منم دیگه ناامیدم جرات ندارم کارکنم حس ترس وناامیدی توی دلم هست خدا خودش کرده دیگه نمیتونم اعتمادکنم