2777
2789

گوشیمو ازم دزدیدن خدا براشون نسازه 

رفتم ی ریلمی نوت پنجاه گرفتم

وایییی چرت ترین کوشی تاریخ بشریت

هنگ می‌کنه شدید

یهو صفحه سیاه میشه نابود 

وقتی زنگ میزنن همش خرخر می‌کنه صدا 

دوربین باز اوکیه بد نی

حافظه اش خوبه 

ولی بشدت داغونه

توصیه میکنم هیچوقت نخریدش

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

شیائومی منظورته؟کلا قبول ندارم این برندو

فک کنم ریلمی زیر مجموعه اون بشه آره 

وای لعنت بهش ک انقد اشغاله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همون اولشم از شیائومی خوشم نمیومد

هنوز یک هفته نیست خریدمش

دارم میبرم بفروشم عوضش کنم😂😂😂😂

گوشی فقط سامسونگ حتی مدل پایینش از ردمی بهتره بیخود نیست که گرونتره

ی کوشی سامسونگ داشتم بخدا ۶ سال دستم بود بازم آخ نکفته بود تا اینکه ازم دزدیدن

وای ک چقد خوب بود

سگ سامسونگ شرف داره ب شیائومی

ی کوشی سامسونگ داشتم بخدا ۶ سال دستم بود بازم آخ نکفته بود تا اینکه ازم دزدیدنوای ک چقد خوب بودسگ سا ...

ردمی نوت بهتره من دارم

درکل همونقدر ک‌ پول میدی اش میخوری

من سامسونگ داشتم ولی خیلی گرون و رده بالا نبود سه چهار سال دووم اورد سال اخر دیگه یادمه خراب شده بود ی روز هم خاموش شد دیگه روشن نشد ی مقدار عکس اینا توش داشتم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

منم شیائمی دوست ندارم و خیلیم بدم میاد ازش 

ولی خریدم خدایی خوبه الان ۶ ۷ساله داره برام کار می‌کنه هنوزم اوکیه فقط یکم کیفیت دوربینش کم شده یکمم صدا ی تماسام کمه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️