2777
2789
عنوان

شما سردتون نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 12431 بازدید | 101 پست

کم خون نیستی؟من چون کم خونم و تالاسمی مینورم همیشه سردمه زمستون بیش از حد عیدا همیشه من سردمه تابستونام باز سردمه تحمل کولرم ندارم سریعا کلیه درد و ...میاد سراغم.نه اینکه روزا گرمم نشه اما بازم تحمل گرمام بهتره نسبت به سرما.الان کولر روشنه چون شوهرم وبچه ها گرمشونه اما من زیر پتوام تازه یکی دوساعت دیگه خوابشون عمیق میشه همه رو خاموش میکنم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پاهام یخ کرده برای همین رفتم زیر پتو

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

🤦‍♀️🤦‍♀️ما هم خیلی دعوا داشتیم و گفتن ۴ سال میاریم و می‌بریمت اما فکر نمی‌کردند باکره باشم و به نف ...

ن دوران عقد همش ب نفع دختره 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰