2777
2789

دیگه امشب دلو زدم به دریا 

انشالله تعلیق نشم 

میگم تا حالا تو خیابون یا یه جای شلوغ شده باسن تون بخاره یهو 

چیکار میکنید ؟ 

میخارونید ?? 

من وقتی تنهام اصلا نمیخاره ولی وسط خیابون یهو شروع می‌کنه خارش . و خوب هم نمیشه لعنتی

چون مانتویی هم هستم دست نمی‌برم که بخارونم 

فک میکنم کسی ببینه زشته

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال 😂😂😂واقعا موندم چی جواب بدم.فقط دوست دارم‌جواب بقبه رو ببینم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

کاش چندسال دیگه هم تحمل میکردی نمیزدی این تاپیکو😂

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

کاش امشبم نمیزدی🤣🤣

واقعا 🤣🤣🤣

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا