2777
2789

نه راهی نیست

کل ملت تو خیابون دنبال مسیرشونن

ما اون دفعه ای خروجی رو رد کردیم بعدش دیگه هیچیییبی نبود یهو دیدم تهران تموم شد رسیدیم به تابلوهای چهاردانگه و قم 🤦‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون کی درست میشه معظل بزرگی شده برا من اصلا هیچ جارو بلد نیستم

جی پی اس دیگه تعطیل

باید ماهواره جدید بیاد رو کار

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

نه راهی نیستکل ملت تو خیابون دنبال مسیرشوننما اون دفعه ای خروجی رو رد کردیم بعدش دیگه هیچیییبی نبود ...

آره منم همینطور داشتم یه دفعه میرفتم خارج شهر از ترس مرده بودم

آره منم همینطور داشتم یه دفعه میرفتم خارج شهر از ترس مرده بودم

منم پشمام ریخته بود 

یهو بافت شهری تموم شد وارد انبار و کارخونه و دود و دم و کامیون و .. شدیم

و واقعا به بدبختی برگشتیم به راه خودمون😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ماهواره جدید رو

اره دیگه

میخواد با شبکه چینی بیدو همکاری کنه، جایگزین جی پی اس

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی