2777
2789
عنوان

نمیخوام کادو تولد از کسی بگیرم

105 بازدید | 8 پست

یه شخصی تو خانواده شوهرم بهم کادو تولد و عیدی میده منم جبران میکنم  هر سال براشو کادو میخرم  ،حالا به دلایلی دلم میخواد این قضیه تموم بشه نه کادو بدم نه کادو بگیرم، چیکار کنم اگر امسال باز یه چیزی اورد گذاشت جلوم چی بگم چطوری بگم نمیخوام

پس بزنی ناراحت میشه،،، مگه اینکه خونشون نری

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بزنی ناراحت میشه،،، مگه اینکه خونشون نری

خونه اونا نمیرم اصلا ،خونه مادرسوهرم میبینه بهم میده منم نمیخوام واقعا دیگه اداهاش رو میبینم بدم میاد ،خیلی داستان داره 

قبول نکندلیلش چیه؟

منت  و ادا و اصول در اوردن ،کادوهای تکراری غیر کاربردی، دیرتر از موعد کادو رو بهم دادن ،انگار با زور و اکراه و اجباره ،یک هفته دو هفته گذشته تازه میاره یه چیزی میده دستم،بعد من میرم میگردم با فلان هزینه چیزایی که میدونم میخواد و لازم داره میخرم  زودتر از عید و تولدشم  بهش میدم 

خونه اونا نمیرم اصلا ،خونه مادرسوهرم میبینه بهم میده منم نمیخوام واقعا دیگه اداهاش رو میبینم بدم میا ...

قبل اینک بخره بگو تبریک کافیه گرفتن هدیه خیلی خوشحالم نمیکنه من از اینک تولد دوستامو استوری میکردم بدم میومد یبار به همشون گفتم تولدم کسی استوری نزاره دوست ندارم از اون موقع منم استوری نمیزارم فقط تبریک میگم کسی ناراحت نمیشه

خونه اونا نمیرم اصلا ،خونه مادرسوهرم میبینه بهم میده منم نمیخوام واقعا دیگه اداهاش رو میبینم بدم میا ...

اگه ناراحتی و حرف حدیث بعدش برات مهم نیست پس بزن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

چقدر به ناحق به من تهمت زدی به خاطر دوروغ یک کاربر 

فقط دوتا تاپیک مونده به آخرش بخون بفهمی چه جونوریه بعدم 

من ابایی از ثابت کردن خودم ندارم این کاربر هم راست میگفت اسکرین شات میذاشت 

ازم دعای مرگ برای فامیل شوهرش میخواست گفتم نکن منو به فحش بست 

همون کاربرموطلایی ۷۴ رو 

بعد قضاوت کن لطفا