2777
2789

من درجه اول دوستدارم استخدام بشم دوم اینک مسافرت برم لباسای برند بپوشم شاد باشم از همه بیشتر دوست دارم یه روزی برم روسیه مسافرت و در اخر یه داستان عاشقانه و کسی که دوستم داره  

دوتا خواسته دارم التماس دعا 😭😭😭به یکی مراجعه کردم کارمو راه بندازه میخوام زود تر راه بیوفته 😭

عشقم باهام آشتی کنه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج کنم کار خوبی داشته باشم بچه های خوب همسر خوب زندگی عالی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

دوست دارم کارهای مهاجرتم ردیف بشه خیلی ساله که دارم تلاش می کنم اما همش به در بسته می خورم 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

دوست دارم کاری که مدنظرم هست ماه بعدقراره اتفاق بیفته خیلی خوب وشاد و بدون حاشیه انجام بگیره بعدشم دوست دارم از امتحان نظارت نظام مهندسی قبول بشم برم سرپروژه های خودم

چند راه جذب بهتون بگم دوسداشتین استفاده کنید 

اگرم اعتقاد نداری برای من اهمیتی نداره نظر شما برای شما محترمه 

شکر گزاری برای همه نعمت داشتی داری و خواهی داشتی و هرچه که میبینی  هروز ..انقد که به خدا باور کنی همه ما اعتقاد داریم ولی باور نداریم 

دوم اینکه خواسته هاتو به صورت نامه از طرف سوم شخص بنویس انگار خواسته ات اجابت شده و برات نامه فرستادن 

مثل همین استخدامی ..یه نامه رسمی بنویس از طرف همونی که دوستداری استخدامت کنه تو یه برگه آچار سفید مثل یک نامه رسمی ..هروز با ذوووق بخونش باور کن ...

سوم اینکه برای یک نفر دوستداری خبر خوبی از خودت بهش بدی تو پیامک بنویس بگو شدددددداون چیزی که میخواستم و هرچه که دوستداری لزومی ندارد براش بفرستی 

چهارم یک لیوان آب بردار همه خواسته هات براش بگو با حال خوب انرژی خوب و بعد بخورش ..

پنجم هرچی عکس فیلمی از خودت اطرافیانت  تو گالری گوشی داری خالی کن فراموش کردن نگاه نکردن به گذشته خیلی تاثیر داره

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍