2777
2789
عنوان

دندان پزشک خوب مشهد برای ارتودنسی

67 بازدید | 16 پست

سلام ارتودنسی قسطی مشهد چه دکتری معرفی میکنین من الان ارتودنسی دارم دو سال شده ولی دکترم فوت شد نمیدونم چیکار کنم تازه قسطاش تموم شده بود الان گفتن یا دکتر جایگزین میکنیم یا اگه بخواین پولتونو میدیم ولی خیلی گرون شده دکترمم متخصص بود میترسم دکتری که جایگزین میکنن خوب نباشه دتدونام خراب بشه😞

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چ بدمنم مشعدم دنبال ی دکتر خوبم برای ارتودنسینمیتونم به هرکسی اعتماد کنم نمی‌دونم چیکار کنم🫤

من شهرستانم دکترم از مشهد میومد مطبم هم اینجا داشت هم مشهد خیلی دکتر خوبی بود الان دیگه مجبورم برم مشهد ولی نمیدونم برم یا بمونم منتظر دکتر جدید🥲

ععع بنده خدا چرا فوت شد ناراحت شدم جوون بود؟

اره جوون بود میگن سکته کرده بنده خدا

ای وای چ بدمنم مشعدم دنبال ی دکتر خوبم برای ارتودنسینمیتونم به هرکسی اعتماد کنم نمی‌دونم چیکار کنم🫤

ببخشید دکتر رضا محولاتی چیزی درموردشون شنیدی؟ تو تاپیکا بیشتر اسم ایشون به چشمم خورد 

بنده خدا ناراحت شدم خدا رحمتش کنه

قربون قلب مهربونت خودم تازه بعد دوهفته از شوکش اومدم بیرون خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

ببخشید دکتر رضا محولاتی چیزی درموردشون شنیدی؟ تو تاپیکا بیشتر اسم ایشون به چشمم خورد

اتفاقا دختر عمه مامانم پیش ایشون دندون هاشو درست کرده

من با دختر عمه مامانم خیلی رفت آمد ندارم

ولی مامانم هی میگفت درد داره سیم هاشو کشیده عوض کرده و از این حرفا 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

من انجام میدم پیش محولاتی

راضی هستین؟قسطی انجام میدن؟ ببخشید میشه بگین ماهی چقدر قسط میدین؟

اتفاقا دختر عمه مامانم پیش ایشون دندون هاشو درست کردهمن با دختر عمه مامانم خیلی رفت آمد ندارمولی مام ...

اها درد که ارهه ولی راضی بودن دیگه نه؟