2777
2789

سلام خانما من نه روز پیش آمپول آزادسازی تخمک  زدم از اون روز درد تخمدان دارم تاالان. الانم بیشتر شده وقتی خم و راست میشم بیشتر میشه دردش.  کسی مثل من بوده؟ از عوارض آمپول هستش یا احتمال بارداری وجود داره 

اینم بگم شیاف پروستژن استفاده میکنم دوروزه ی ترشحات سبزرنگ ابکی دارم فعلا ب دکتر مراجعه نکرده ام 

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آمپول زدم امروز ۱۵ روز میگذره زیر دلم درد می‌کنه دوسه روزه شدید تر هم شده دو روز هم از پریودیم میگذره و بی بی هم منفی شده نمی‌دونم چخبر قرار بشه فعلا منتظر پریودی هستم امیدی به حاملگی ندارم 

منم آمپول زدم امروز ۱۵ روز میگذره زیر دلم درد می‌کنه دوسه روزه شدید تر هم شده دو روز هم از پریودیم م ...

انشاءالله ک خیره ی چندروز دیگ باز بی بی بزن اگ پریود نشدی آزمایش بده

منم آمپول زدم امروز ۱۵ روز میگذره زیر دلم درد می‌کنه دوسه روزه شدید تر هم شده دو روز هم از پریودیم م ...

منم اصلا ی در صد هم احتمال حاملگی بخودم نمیدم ینی اصلا هیچ علایم ندارم نه درد سینه ونه...  کلا سعی میکنم بیخیال باشم ولی باز دنبال علایم هستم 💔 باید چندروز دیگ بی بی بزنم 

منم اصلا ی در صد هم احتمال حاملگی بخودم نمیدم ینی اصلا هیچ علایم ندارم نه درد سینه ونه... کلا سعی م ...

آره منم این ماه دیگه خسته شدم واقعا انتظار سخته دیگه این ماه اصلا منتظر بارداری نیستم تازه میگم اگه نشد می‌خوام به خودم برسم یکم برم باشگاه برم شنا بس که به هوای اینکه همراه حامله باشم تحرکمو کم کردم که مثلاً سقط نشه افسرده شدم کلا دیگه از فکرش میام بیرون اونم توی این اوضاع مملکت گرونی و ناامنی و استرس جنگ 

آره منم این ماه دیگه خسته شدم واقعا انتظار سخته دیگه این ماه اصلا منتظر بارداری نیستم تازه میگم اگه ...

اولا ک دعا میکنم این ماه مثبت بشی. ولی باز نشدی بهترین تصمیمی ک گرفتی همونه. ورزش و تحرک و بیخیالی.  بهترین داروی بارداریست. هرچقدر بیخیال تر بشیم زودتر جواب میگیریم