2777
2789

دوران عقدم هیچکدوم نمیتونن مشکل منو حل کنند خانواده ی شوهرم همش دخالت میکنند خانوادمم هیچ کاری نمیتونن بکنند شوهرم جوابمو نمی‌ده تو پروسه جدایی از طرف اون و منو مقصر می‌دونه میخام برم در خونه مادر شوهرم باهاش بحرفم 

میخوای بری درخونه مشکلاتت؟

اگرحرفی داری اول زنگ بزن بهش برین یه کافه دوتایی صحبت بکنید اگرمشکل خودتون دوتاحل شدش بعدش اگرباخانواده هامشکل دارین خیلی محکم صحبت کنید باخانواده هاتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای بری درخونه مشکلاتت؟اگرحرفی داری اول زنگ بزن بهش برین یه کافه دوتایی صحبت بکنید اگرمشکل خودتون ...

مشکلات مادر شوهر نیست ،عروس برادر عروس ومادر عروس طلاهایی که داماد خریده دزدیدن وبرای برادر ماشین خریدن،به داماد هم گفتن دزد طلاها رو برده ،داماد از یک طریقی متوجه شده حالا برادر ماشین رو نمی‌ده ،مادر عروس هم پول داشت نداده رفته خونشون رو باز سازی کرده

میشه تو حرف نزنی آه

چرا بیای به همه دروغ بگی راهنمایی غلط میگیری،عزیزم به نی نی سایت دروغ گفتی خودت شوهرت که از قضیه باخبری،بری جلو خونه مادرش چی بگی،خوب اون میگه طلاها رو بیار خوب مادر وبرادرت هم که طلاها رو نمیدن 

میشه تو حرف نزنی آه

عزیزم شما اگر شوهرت رو می خواستی وقتی دیدی برادرت ماشین رو نمی‌ده نباید اجازه می دادی مادرت خونه رو باز سازی کنه باید پول شوهرت رو می گرفتی به جای مادر شوهر یقه ی مادرت رو بگیر هر طور شده پولو بگو پس بدن

مشکل اصلا طلا نیست عزیز

از همون تایپک فروش طلاهات بودم،می گفتی برادرم گفته اگر مشکلی پیش اومد ماشینو میفروشم پولشو میدم،بهت گفتم برادرت دروغ میگه،گوش نکردی،دیدی که هیچ کاری برای آشتی شما شوهرت نکرد حتی اجازه نداد بیای تهران تو خونه مادرت بمونی تا شاید شوهرت باهات خوب بشه