2777
2789
عنوان

یه دختری توی دانشگاه باباش قاضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 49 پست
لابد داداشت هم الان خیلی پیشرفت کرده

زحمتش رو کشیده . فراتر از تصور همه درس خونده . از سال دوم دبیرستان که واسه کنکور میخوند پاشو از در خونه بیرون نذاشت تا روزی که دکتری رو تموم کرد . نه مهمونی نه باشگاه نه تفریح . فقط و فقط تو اتاقش بود و درس میخوند . به کتاب های دانشگاه راضی نمیشد هرکی کتابی هرکس بهش معرفی می کرد میخرید میخوند . یه روز رفتم خونشون از،کتابخونه اش عکس میذارم همه ببینن . بالای ۷۰۰ ۸۰۰ جلد کتاب داره 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

زحمتش رو کشیده . فراتر از تصور همه درس خونده . از سال دوم دبیرستان که واسه کنکور میخوند پاشو از در خ ...

افرین به پشتکارش وقتی اسم استاداش رو گفتی متوجه شدم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استادی دانشگاه شغل دوم نیست . برادر من با ۲۹ سال سن استاد دانشگاهه . زمان دانشجویی استادش محسنی اژه ...

استاد دانشگاه توی بیست و نه سالگی؟اشتباه نمیکنید ؟احتمالا استادیار هستن

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

افرین به پشتکارش وقتی اسم استاداش رو گفتی متوجه شدم

رتبه ۵ کنکور انسانی . کارشناسی ارشد و دکتری رو بدون کنکور با استعدادهای درخشان خوند . با معدل الف مستقیم رفت مقطع بالاتر . تو دوره قضایی نفر اول شد . دادستان ها اسمش رو شنیده بودت سر و دست میشکوندن بره حوزه قضایی اونا . 

منم اینجوریم دوست دارم مردم بخاطر خودم بهم احترام بذارن نه خانواده

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

استاد دانشگاه توی بیست و نه سالگی؟اشتباه نمیکنید ؟احتمالا استادیار هستن

منم نگفتم استاد تمام . تو دانشگاه سراسری تدریس میکنه استادیاره

منم نگفتم استاد تمام . تو دانشگاه سراسری تدریس میکنه استادیاره

موفق باشن👍🏻✨️

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

رتبه ۵ کنکور انسانی . کارشناسی ارشد و دکتری رو بدون کنکور با استعدادهای درخشان خوند . با معدل الف مس ...

میتونی ازش مشورت بگیری واسه اهدافت

این خیلی خوبه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

دوماد ماهم قاضیهدومی وکیلهردو خواهرامم وکیلمنم تو راه دارن میبرن😅

داداش منم حقوق خوند من و خواهرمم برد سمت خودش حقوق خوندیم 😁 ما سردفتر هستیم برادرم قاضی 

میتونی ازش مشورت بگیری واسه اهدافتاین خیلی خوبه

پاینترنت نوشتم برادرم حقوق خوند مارو هم برد سمت خودش . من و خواهرمم حقوق خوندیم . من ارشد حقوق خصوصی دارم . سردفتر اسناد رسمی هستم . خواهرمم کارآموز سردفتری .