2777
2789
عنوان

یه دختری توی دانشگاه باباش قاضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 49 پست
ما یه استاد قاضی داشتیم پراید سوار میشد

رد گم کنی هس دوستم باباش پاسدار بود بعد ۵ سال فهمیدیم😐

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پزشکانی که تو دانشکده پزشکی تدریس میکنن نیاز به شغل دوم دارن ؟ نیاز به پولش دارن ؟ تدریس هم یه ...

عزیزم نگفتم نیاز نداره. گفتم طبق قانون خوندم که حق و اجازشو ندارن

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

چرا گفتی آخه😐نباید بدونن بچه همچین‌ شخصیه امنیت شون در خطره

من به کی گفتم؟ 😐 دوستش توی کلاس گفت منم شنیدم😐

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

من به کی گفتم؟ 😐 دوستش توی کلاس گفت منم شنیدم😐

عهههه من‌ بد خوندم متنو پس🙏🏻💗

فک کردم به شخصِ دیگه ای گفتی بعد همینجوری اون به نفر بعدی اونم به نفر بعدی گفته و..‌

قضاوت شغل حساسیه هرجایی برن نباید کسی بفهمه همسر یا فرزند کیه اون شخص، بخصوص که پدر این دخار خانمم پرونده های مهمی رو بررسی میکنه.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.