2777
2789
عنوان

یه دختری توی دانشگاه باباش قاضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 49 پست

برادر منم قاضی کیفری ۲ . دکتری حقوق جزا و جرم شناسی . اون دختر خانمم بسیار کار عاقلانه ای میکنه درباره پدرش حرف نمیزنه میدونی چه شغل خطرناکی داره ؟ منم هیچ جایی نمیگم برادرم قاضیه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر منم قاضیه خودم کارآموز قضاوتم فک نمیکنم پز داشته باشه

چ جالب مگه خانومم میتونه قاضی بشه؟شرایط خاصی داره؟

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

برادر منم قاضی کیفری ۲ . دکتری حقوق جزا و جرم شناسی . اون دختر خانمم بسیار کار عاقلانه ای میکنه دربا ...

خب برام سواله اخه دوستش که رفته گفته پس چرا چیزی نگفته 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

خب دوستش به کل کلاس گفته پس چرا

دوستش احمق بوده . دختره بیچاره لابد اعتماد کرده بهش گفته اینم همه جارو پر کرده 

دختره یه پیج داره عکس خودشو گذاشته عکس لختی توی خارج. ذوستش نشون بقیه داده بوذه. دوستش رو گرفتن😐

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

عزیزم قاضی هایی مثل پدر این اصلا حق ندارن شغل دوم داشته باشن. قاضی داریم تا قاضی. اونایی که شغل دوم ...

استادی دانشگاه شغل دوم نیست . برادر من با ۲۹ سال سن استاد دانشگاهه . زمان دانشجویی استادش محسنی اژه ای بوده . رئیس الان قوه قضائیه.  استادش قاضی مسعودی مقام بوده استاد پرونده های مهم اقتصادی که خیلی معروفه . معاون دادستان کل کشور که بارها تو تلوزیون نشونش دادن استادش بوده 

استادی دانشگاه شغل دوم نیست . برادر من با ۲۹ سال سن استاد دانشگاهه . زمان دانشجویی استادش محسنی اژه ...

استاد دانشگاه شغل دوم نیست؟! 

ربطی به قاضی بودن نداره که میگی شغل دوم نیست

استاد دانشگاه شغل دوم نیست؟! ربطی به قاضی بودن نداره که میگی شغل دوم نیست

یعنی پزشکانی که تو دانشکده پزشکی تدریس میکنن نیاز به شغل دوم دارن ؟ نیاز به پولش دارن ؟ تدریس هم یه بخشی از کار ایناست ربطی نداره قاضی‌دادگاه کیفری ۲ باشه یا کیفری ۱ . هرکی دلش بخواد و شرایطش رو داشته باشه استاد دانشگاه میشه . دیگه از محسنی اژه ای بالاتر داریم مگه ؟ اونم تدریس میکنه . شما یه جوری گفتی انگار قاضی کیفری ۱ بودن خیلی شغل مهم و پولسازیه و این شخص دیگه نیاز به تدریس و شغل دوم نداره 

سطح قاضی خیلی متفاوته

اتفاقا پدرم قاضی تجدید نظر هست و ب زودی ممکنه رئیس شعبه دادگاه تجدید نظر بشه اما باز پز نداره همه ی شغل ها از کارگر گرفته تا برای مثال رئیس بانک شریف هستن

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

استادی دانشگاه شغل دوم نیست . برادر من با ۲۹ سال سن استاد دانشگاهه . زمان دانشجویی استادش محسنی اژه ...

لابد داداشت هم الان خیلی پیشرفت کرده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

چ جالب مگه خانومم میتونه قاضی بشه؟شرایط خاصی داره؟

بله امکانش هست،از چ لحاظ؟

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>