2777
2789

واکسن دوماهگی زدم اومدم خونه بچه دوسه بار یه دفعه دست وپاش پرید مثل سقوط کردن 

سه روز بعد دوباره اونجوری شد درحال بازی کردن ودست وپا زدن بود این حرکات پرشی تو بیداری تکرار شد 

بردم بیمارستان بستری کردن گفتن اسپاسم شیرخوارگیه ولی تودوران جنگ بود 

منم‌ دنبال دکتر بهتر بودم 

این حرکات هفته پیشم که تب کرده بود بخاطر دندون درآوردن دوسه بار تکرار شد

حالا سوالم اینه این حرکات ک موقع تب چندبار داره تشنجه؟واقعا اسپاسمه شیرخوارگیه؟

اسپلسم شیرخوارگی هرروز اتفاق میفته یا موقعی ک بچه تب داره؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپاسم شیرخوارگی باید سریعا بستری بشه

بستری شد اوردمش بیرون 

مگه‌ اسپاسم نباید هرروز باشه؟

برای نوزلد من موقع تب حرکات پرشی داره 

نوار مغز سونو ازمایشات سالم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

منم زياد از خواب ميپريدن جفتشون ولي نبردم دكتر 😶🫠🫠🫠

خواب مهم نیست بیداری مهمه

خیلی از پرش ها خوش خیمه و عادی

توروخدا شما اطلاعاتی داری در این زمینه 

اینک موقع تب میپره طبیعیه 

اونم چندبار در طول چنددقیقه

توروخدا شما اطلاعاتی داری در این زمینه اینک موقع تب میپره طبیعیه اونم چندبار در طول چنددقیقه

اطلاعات تخصصی خیر اما تجربه بله

پسر من تو دوران نوزادی مریض شد و کارش خیلی بالا گرفت  مشکوک به تشنج هم بود 

من به شدت سخت گرفتم اسکن نوار مغز و ام آر آی دادم همه تشنج رو رد کردن اما تا مدت ها شاید سه سالگی پرش دست و پا رو داشت واقعا رو اعصابم بود تا قبل از دوسالگی یکبار دیگه هم نوار مغزی انجام دادم دیگه رسما دکتر منو از مطبش بیرون کرد که پرش بدون هیچ علامت دیگه ای طبیعیه اما خوب من چشم ترسیده بود 

خوب الان نی نی شما کامل گردن گرفته؟  

موقع گریه کردن ریسه میره؟ 

نسبت به محیط هوشیاره؟  

پرشی که گفتید فقط در مواقع تب هست یا نه 

اطلاعات تخصصی خیر اما تجربه بلهپسر من تو دوران نوزادی مریض شد و کارش خیلی بالا گرفت مشکوک به تشنج ه ...

الان چهارماهشه 

واکسن دوماهگی زدم دوسه بار پرید 

چندروز بعد سرماخورد تب کرد باز پرش داشت مثلا توی پتج دقیقه ده بار پرید یه دفعه دست وپا باز شد یه حالت ترس ناگهانی یا سقوط 

هفته پیشم تب کرد باز پرید 

بچه م الان با چشم منو دنبال میکنه میخنده قهقهه میزنه به پهلو میکنه خودشو آره با محیط ارتباط برقرار میکنه 

میذارمش به پشت سرشو میتونه بالا نگه داره 

نوار مغز سونو مغز وآزمایشا طبیعی بود ولی ام آر آی ندادم 

بستری بود اوردم بیرون ببرم مطب 

الان همسرم میگه همون درمانگاه بیمارستان ببر 

مطب هزینه اش بالاس 

شما کدوم دکتر میبردی

اطلاعات تخصصی خیر اما تجربه بلهپسر من تو دوران نوزادی مریض شد و کارش خیلی بالا گرفت مشکوک به تشنج ه ...

احساس میکنم موقع تب پرش داره 

مواقع دیگه نداره مگه اینکه بترسه مثلا کسی میاد پیشش یه دفعه بشینه همونجوری میپره اما موقع تب مثلا داره دست وپا میزنه یه دفعه میپره 

گریه اش طبیعیه ریسه نمیره دیگه چقدر شدید باشه شدید گریه میکنه 

الان چهارماهشه واکسن دوماهگی زدم دوسه بار پرید چندروز بعد سرماخورد تب کرد باز پرش داشت مثلا توی پتج ...

من دکتر لادن افشارخاص میبردم 

میتونی بیمارستان علی اصغر ببری 

جواب نوار مغز چی بود؟ 

احساس میکنم موقع تب پرش داره مواقع دیگه نداره مگه اینکه بترسه مثلا کسی میاد پیشش یه دفعه بشینه همونج ...

انشاءالله که چیزی نیست و صحیح و سالمه 

ولی واقعا مثل من با خودت نکن من رسما خودمو داغون کردم تمام موهای سرم سفید شد اخرم معلوم شد من خیلی حساس بودم 

پسر من امسال پیش دو می‌ره سنجش بردم یکسال زودتر 

اگر بگم از پسر بزرگم هم هوشمند تر و زبروزرنگ تره بیراه نگفتم 

یه نکته مهم اینه که الان بهش رسیدم پسر من کلا خوابش از اول سبک بوده و اون پرش ها در زمان قبل از مرحله خواب عمیق اتفاق می افتاد 

حتما برای سلامتیش دعا میکنم امیدوارم که خیلی زود خبرای خیلی خوب بهم بدید

انشاءالله که چیزی نیست و صحیح و سالمه ولی واقعا مثل من با خودت نکن من رسما خودمو داغون کردم تمام موه ...

پیش دکتر بدو بردم مطبش

تومطب نوار مغز گرفتن بچه کاملا بیدار وهوشیار باشه جواب نوار مغز درست درمیاد؟چون دیگه خوابش نمیومد

دکتر زیر نوار مغز نوشته few scarred noted

آخه نوزاد من بعد واکسن گهگاهی پرش داشت الان یک هفته نداره مثلا دست وپا میزد یه دفعه می پرید 

الان براش دکتر شربت لووبیل و ویتامین ب ۶ نوشت 

نمیدونم دیگ چیکاز کنم دیونه شدم

انشاءالله که چیزی نیست و صحیح و سالمه ولی واقعا مثل من با خودت نکن من رسما خودمو داغون کردم تمام موه ...

پیش دکتر بدو بردم مطبش

تومطب نوار مغز گرفتن بچه کاملا بیدار وهوشیار باشه جواب نوار مغز درست درمیاد؟چون دیگه خوابش نمیومد

دکتر زیر نوار مغز نوشته few scarred noted

آخه نوزاد من بعد واکسن گهگاهی پرش داشت الان یک هفته نداره مثلا دست وپا میزد یه دفعه می پرید 

الان براش دکتر شربت لووبیل و ویتامین ب ۶ نوشت 

نمیدونم دیگ چیکاز کنم دیونه شدم