2777
2789
عنوان

کیا نوزادشون تو بیداری پرش ناگهانی دست وپا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
انشاءالله که چیزی نیست و صحیح و سالمه ولی واقعا مثل من با خودت نکن من رسما خودمو داغون کردم تمام موه ...

پیش دکتر بدو بردم مطبش

تومطب نوار مغز گرفتن بچه کاملا بیدار وهوشیار باشه جواب نوار مغز درست درمیاد؟چون دیگه خوابش نمیومد

دکتر زیر نوار مغز نوشته few scarred noted

آخه نوزاد من بعد واکسن گهگاهی پرش داشت الان یک هفته نداره مثلا دست وپا میزد یه دفعه می پرید 

الان براش دکتر شربت لووبیل و ویتامین ب ۶ نوشت 

نمیدونم دیگ چیکاز کنم دیونه شدم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

انشاءالله که چیزی نیست و صحیح و سالمه ولی واقعا مثل من با خودت نکن من رسما خودمو داغون کردم تمام موه ...

پیش دکتر بدو بردم مطبش

تومطب نوار مغز گرفتن بچه کاملا بیدار وهوشیار باشه جواب نوار مغز درست درمیاد؟چون دیگه خوابش نمیومد

دکتر زیر نوار مغز نوشته few scarred noted

آخه نوزاد من بعد واکسن گهگاهی پرش داشت الان یک هفته نداره مثلا دست وپا میزد یه دفعه می پرید 

الان براش دکتر شربت لووبیل و ویتامین ب ۶ نوشت 

نمیدونم دیگ چیکاز کنم دیونه شدم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دکتر بدو بردم مطبشتومطب نوار مغز گرفتن بچه کاملا بیدار وهوشیار باشه جواب نوار مغز درست درمیاد؟چو ...

نه بچه نمیتونه بیدار باشه باید کاملا خواب باشه که بشه تشخیص داد آیا مغز فعالیت اضافه داره یا نه 

جمله ای که نوشتن یعنی تعداد کمی حرکت اضافه داشته اما تا زمانی که تمام شرایط برقرار نباشه نمیشه استناد کرد 

شما بهترین کار اینه اگر از نظر هزینه در مضیغه هستید توی درمانگاه بیمارستان کودکان از متخصص مغز و اعصاب وقت بگیرید تا براتون توی بیمارستان وقت نوار جدید بزارن و طبق اون برنامه رو پیش ببرید 

دارویی که دادن محض احتیاط بوده اصلا ناگهانی و سرخود قطع نکنید 

برفرض هم که مشکلی باشه با خوردن دارو تا دوسال کامل مشکلش برطرف میشه 

نه بچه نمیتونه بیدار باشه باید کاملا خواب باشه که بشه تشخیص داد آیا مغز فعالیت اضافه داره یا نه جمله ...

فعلا دارو نگرفتم میترسم تشخیص درست نباشه الکی دارو بدم بچه بعدا مشکل بخوره خداشاهده دیروز دومیلیون وپونصد پول خرید دوهفته شیرخشک مای بی‌بی خوراک خونه رو دادم مطب ک خیرسرم جواب نوار مغزز درست باشه اما بچه توبیداری ازش نوار گرفتن یه کم دست وپا زدخندید شک کردم. 

تور. خدا پیامم میدم حلال کن عین یه آدم ازهمه جا ناامیدم ک اگ یه جایی کوچکترین حرفی بهم امید بده ب اون سمت می رم

شربت لوبل رو دوسال باید بدم؟ شماهم دوسال دادی؟ خطرناکه که

اگ تشنج نباشه چی 

الان دوهفته ست پرش نداره بچه

نه بچه نمیتونه بیدار باشه باید کاملا خواب باشه که بشه تشخیص داد آیا مغز فعالیت اضافه داره یا نه جمله ...

مرکز طبی  اشرفی وقت گرفتم سه هفته دیگ

میگم ببرم یه جای خصوصی دیگه نوار مغز بگیرم؟ شده قرض بیفتم

فعلا دارو نگرفتم میترسم تشخیص درست نباشه الکی دارو بدم بچه بعدا مشکل بخوره خداشاهده دیروز دومیلیون و ...

پس فعلا دارو نگیر 

بزار مطمئن بشی دارو احتیاج داره که اونم با یه نوار مغز میشه مطمئن شد 

بیمارستان کودکان انجام بدی خیلی بهتر از مرکز خصوصیه موقع وقت گرفتن برای نوار مغز حتما کامل شرایط رو بپرس حتما اول وقت باشه حتی احتیاج باشه استامینوفن میدن که بچه بخوابه

من چند ماه لوبل دادم که بعد از قطعی شدن نبود تشنج با ریتم طبق دستور دکتر قطع کردم 

این حرفو نزن منم مثل خواهرت خودم این روزارو گذروندم کامل درکت میکنم 

فعلا دارو نگرفتم میترسم تشخیص درست نباشه الکی دارو بدم بچه بعدا مشکل بخوره خداشاهده دیروز دومیلیون و ...

میگم حتی بچه هایی بودن که قطعی تشنج داشتن با خوردن دوسال دارو کامل درمان شده بودن 

مرکز طبی اشرفی وقت گرفتم سه هفته دیگمیگم ببرم یه جای خصوصی دیگه نوار مغز بگیرم؟ شده قرض بیفتم

انشاءالله که خیره 

انشاءالله که همون پرش خوش خیم شیرخوارگی هست 

اکر بتونی مرکز خصوصی خوب بهتره زودتر به نتیجه میرسی 

پس فعلا دارو نگیر بزار مطمئن بشی دارو احتیاج داره که اونم با یه نوار مغز میشه مطمئن شد بیمارستان کود ...

خدااز خواهری کمت نکنه 

خدا بچه هاتو برات نگه داره

ممنونم عزیزم