بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی ممنونم ازتون چشم حتما سعی میکنم بهش بقبولونم که گوش کنه اتفاقا یکی از فایل های شما رو براش فرست ...
اگر دچار سرسختی شناختی باشه و حاضر نباشه چیزهای جدید مغزش وارد بشه ممکنه به مشکل بربخورید. یعنی در طیف اوتیسم روانی در سمت بالا قرار می گیره و این حالت اجازه هماهنگ شدن با شرایط جدید در ازدواج را نمیده. البته این تعاریف عمومی است و باید بصورت خصوصی مشاوره بشه. البته تست داره که شما هم می تونید بزنید ببنید در کجای طیف قرار داره. بالا باشه کار سخته. چون تو ازدواج باید کامل تغییر کنی.
خوب دیگه ادامه بدید. بیشتر ازش بخواهید درمانی کار کنه. این تشخصی گذاری ها دردی را دوا نمی کنه.
چشم، ممنونم.
ولی من با خودم فکر میکنم،الان با شناخت این آدم تازه فهمیدم چه آدمی میخوام، قبلا دلم همچین آدمی میخواست (یعنی همین ادمی که الان تو زندگیمه) از آدم آروم و خجالتی بدم میومد چون فکر میکردم بی عرضه و بی اعتماد نفسه، اینی که الان باهاش هیچ کدوم ازینا نیست، ولی جوشیه، با خودم میگم الان که فهمیدم چه آدمی رو میخوام، ولش کنم برم با یه آدم آروم بهتره، زندگی با آدم آروم راحت تره، اما دوستش دارم چون آدم خوبیه، حمایتگره، دغدغه منده، مسئولیت پذیره، وفاداره، صادقه و ... و میترسم نتونم فراموشش کنم و در نهایت بازم پشیمون شم، از طرفی ازدواجم کنم میدونم پشیمون میشم با این رفتاراش، بین دو راهی موندم.
این طرز تفکرم درسته که حالا برم با یه آدم آروم و ...؟ 😢شروعِ چی؟ 😔جدایی؟ 😔
نه با همین ادامه بدید ولی حالاتتون و نظراتتون را بنویسید که با رویا پردازی وارد زندگی نشید و بصورت مداوم در حال کنترل و بهبود شرایط باشید. ولی این روانشناسی که میرید نمی تونه درمان کنه.