2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقتدرانه به نظرم با توجه به شناختی که دارم و چیزایی که تعریف میکنه

خوب هم یادش دادند که با مردم باید چطوری برخورد کنی. با احساسات خودت چطوری برخورد کنی؟ یا بهش گفتند اغلب اوقات حق با خودته؟ دوست صمیمی چندتا داره؟

روانشناس

خوب هم یادش دادند که با مردم باید چطوری برخورد کنی. با احساسات خودت چطوری برخورد کنی؟ یا بهش گفتند ا ...

دقیقا همین طور، اکثر اوقات فکر میکنه حق با خودشه، دوست خیلی صمیمی 2 داشت که یه 15 سالی باهاشون دوست بود اما سر یه معامله با جفتشون به هم زد، ولی الان دوست صمیمی که زیاد نه و لی زیاد ارتباطات داره

خوب هم یادش دادند که با مردم باید چطوری برخورد کنی. با احساسات خودت چطوری برخورد کنی؟ یا بهش گفتند ا ...

این اولین قدم شما برای رفتن به سمت خوشبختی است. اینکه پذیرشش کنی. رابطه ایمن برقرار کنی. و در اون رابطه بهش چیزهایی را که نمی دونه و فکر می کنه می دونه را یادش بدی. بیشتر نحوه مواجهه با افکار و احساسات و همچین افراد جامعه. فردا ما یک کارگاه آنلاین برای موضوع داریم. 

روانشناس

این اولین قدم شما برای رفتن به سمت خوشبختی است. اینکه پذیرشش کنی. رابطه ایمن برقرار کنی. و در اون را ...

به نظر شما با این آدم میشه خوشبخت شد؟ متاسفانه کارگاه رو از دست دادم، در چه موردی باید مطالعه کنم؟ با مطالعه از پس زود جوش بودنش میتونم بر بیام؟

به نظر شما با این آدم میشه خوشبخت شد؟ متاسفانه کارگاه رو از دست دادم، در چه موردی باید مطالعه کنم؟ ب ...

بالاخره چالشش بیشتر از بقیه آدم هاست. کارگاه این هفته را گوش کنید در هفته بعد موضوع تخصصی تر میشه و بحث علت های اصلی عصبانیت هم بحث میشه.

ولی وقتی ازدواج کنید چون روابط نزدیکتر میشه رفتارها هم تغییراتی داره. بهتره بیشتر بررسی کنید.

روانشناس

یعنی بعد ازدواج رفتارش بدتر میشه؟

رفتار هر دو تغییر می کنه. چون نوع رابطه تغییر می کنه. باید ازش بخواهید مشاوره بره و این عصبانیت و خشونت را حل کنه. یکسالم صبر کنید که براش مهارت بشه. البته این نظر من است و قطعی نیست. عمومی پاسخ دادم.

روانشناس

رفتار هر دو تغییر می کنه. چون نوع رابطه تغییر می کنه. باید ازش بخواهید مشاوره بره و این عصبانیت و خش ...

حل میشه؟ اینکه خیلی به حرف من اهمیت نمیده و دوست داره حرف حرف خودش باشه چی؟ آدمیه که اصلا نمیشه نظرشو تغییر داد.

حل میشه؟ اینکه خیلی به حرف من اهمیت نمیده و دوست داره حرف حرف خودش باشه چی؟ آدمیه که اصلا نمیشه نظرش ...

دیسیپرینش بالاست؟ چیزای زیادی هستند که به انجامشون طبق قانون خودش پایبنده؟

روانشناس

[QUOTE=390720687]دیسیپرینش بالاست؟ چیزای زیادی هستند که به انجامشون طبق قانون خودش پایبنده؟[/QUOTE

نه، ولی مثلا یه چیز ساده رو به سختی انجام میده 

مثلا بهش میگم بهم بگو عزیزم 

نمیگه، میگه بخدا سختمه 

به جاش کلمات محبت آمیز دیگه ای که خودش دوست داره رو استفاده میکنه.

یا اینکه واسه اینکه من دیگه بهش گیر ندم، الکی میگه باشه، ولی میدونم نمی‌پذیره، چون مثلا دوبار میگه عزیزم، دوباره بی خیال میشه.

یا اینکه ۱۰۰ بار گفتم کلاه ایمنی بذار، نمیذاره میگه راحت نیستم.

یه موردیم که هست من وقتی ناراحتم، با لحن بد میگه چیه؟ انگار بهش بر میخوره، به خاطر همین خیلی نمیتونم در مورد ناراحتیام باهاش صحبت کنم. 

[QUOTE=390720687]دیسیپرینش بالاست؟ چیزای زیادی هستند که به انجامشون طبق قانون خودش پایبنده؟[/QUOTEنه ...

این قفل های زبانی اول باید باز بشه. تا منجلاب ذهنش خالی بشه. احتمال وجود تروما در کودکی براش زیاده. اگر کانال ما هستید فایل کمالگرایی عاطفی زوجین را گوش بدید. 

روانشناس