2777
2789
ندارم،داغونم داغووووون،تونستید خلاصه بگید اگه نه ک ممنون

خلاصه فایده نداره. در اسرع وقت به مشاور قوی و ماهر مراجعه کنید. خواستید بهتون معرفی می کنم.

روانشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط hedonism رو تو کانالتون پیدا کردم، همینه؟ با اون چیزی که شما گفتید فرق میکنه

خودشه. شماره ۲ ام هست. کمالگرایی که فایل آخری هست را هم بعدش گوش بدید.

روانشناس

باید تو زندگی لذت ببرید. تا درگیر مطالب غیره نشید. فایل صوتی گوش می کنید؟

فایل صوتی تون رو گوش کردم

حرف نداشت عالی بود عالی 

ولی آیا میشه تمام مدت بی وقفه لذت برد و منطقی فکر نکرد؟

یه سال و نیمه که با کسی در ارتباط هستم و قصدمون جدیه، این اواخر یه خاستگار خوب برای من اومده بود، که من با توجه به اینکه در رابطه بودم طرف رو بلافاصله رد کردم، حالا پشیمونم میگم کاش حداقل چند بار دیده بودمش شاید نظرم عوض میشد، الان همش دارم این دو نفرو با هم مقایسه میکنم ( چون طرف وکیل بود بیشتر به این خاطر) چی کار کنم که ذهنم دست از مقایسه کردن برداره؟

اینم بگم که اونا منو دیده بودن و خوششون اومده بود و اینکه منم پسره رو یه بار دیدم و ظاهر مناسبی داشت.   

یه مورد دیگه ام که هست اینه که ایشون اضطراب دارن، به خاطر همین نمیتونن غر غرای منو گوش کنن، و نمیتونم باهاشون بحث کنم، چون استرس میگیرن و عصبی میشن، نمیدونم چی کار کنم، موندم واقعا، اینارو قبلا تو این یه سال و نیم دیده بودم ازش، اما چون کم بود و همیشگی نبود چشم پوشی کرده بودم، الان که داریم جدی میشیم رفته رو مغزم، یه بار میگم عیب نداره، یه بار دیگه میگم نمیشه، نظر بقیه هم خیلی رو من تاثیر میذاره، نمیدونم چی کار کنم، خب ادم یه موقعهایی نیاز به حرف زدن و بحث کردن و غر زدن داره دیگه.

یه مورد دیگه ام که هست اینه که ایشون اضطراب دارن، به خاطر همین نمیتونن غر غرای منو گوش کنن، و نمیتون ...

سلام

اضطراب کاملا قابل درمان است بدون دارو فقط با رواندرمانی.

روی وکیل حساب نکن. اینقدر با آدم ها سروکار داره و تو طلاق و دعواهای دیگران‌هست که نسبت بهشون حساسیت زدایی شده.

روانشناس

سلاماضطراب کاملا قابل درمان است بدون دارو فقط با رواندرمانی.روی وکیل حساب نکن. اینقدر با آدم ها سروک ...

خیلی ممنونم ازتون

ایشون زود هم جوش میارن، ولی مدل جوش اوردنش اینجوریه سکوت میکنه، نه بی احترامی میکنه، نه خدایی نکرده کتک میزنه، اینم میشه حل کرد؟ یا مثلا موقع رانندگی تو خیابون کسی کاری کنه، من خودم اخلاقم جوریه که رها میکنم، ولی ایشون تا جواب ندن ول نمیکنن، البته من باهاش باشم، هی میگم ول کن ول کن اونم ول میکنه، یه موقع هایی ام که من باهاشم،  میکه به خاطر تو چیزی نگفتما، ولی برخورد فیزیکی باهاشون اصلااااا نداره، ولب من خودم کلا چون رها میکنم، این رفتار بهم استرس میده، چی کار کنم؟  

خیلی ممنونم ازتونایشون زود هم جوش میارن، ولی مدل جوش اوردنش اینجوریه سکوت میکنه، نه بی احترامی میکنه ...

بصورت کلی و نه خیلی دقیق میشه گفت هیجانات ناشناخته و هیجانات سرکوب شده داره.

یعنی داره برعکس میره. تو رانندگی باید رها کنه و در مشاجره باید احساسش را بیان کنه و اجتناب نکنه.

در چه خانواده ای بزرگ شده؟

روانشناس

بصورت کلی و نه خیلی دقیق میشه گفت هیجانات ناشناخته و هیجانات سرکوب شده داره.یعنی داره برعکس میره. تو ...

تک بچه و تک پسره، سیده، پدرش هم مثل خودش جوشیه، مامانش باهاش رفیقه، با محبت پدرو مادرش هم بزرگ شده.