2777
2789
درست می فرمایید تروما شدیدی به شما وارد شده. در حال حاضر فعالیت های اصلی زندگیتون چیه؟

فعالیت خاصی ندارم کلا حوصله هیچ فعالیتی حتی امور خونه و آشپزی هم ندارم اصلا نمیدونم چی میخوریم و چجوری زنده ایم همش غذاهای فوری و الکی درست میکنم صبح تا شب دراز کشیدم و سرم تو گوشیه کلا زندگی نمیکنم فقط زنده هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موردی به ذهنم نمیادکلا از بچگی از فعالیتی لذت نمیکردم و شاد نبودم

می تونی یک لیست از فعالیت های لذت بخشی که در جهان وجود داره حتی از نظر بقیه افراد جامعه چه کوچک و چه بزرگ از یک قهوه خوردن تا یک مسافرت به خارج را بنویسی و بفرستی؟

روانشناس

سلام من ۳ ماهه همسرم رو بر اثر تصادف از دست دادم .کلا یه سال بود ازدواج کرده بودیم ..افسردگی شدید گر ...

سلام غم بسیار بزرگی است و فشار روانی که تحمل می کنید بسیار بالاست. در حال حاضر فعالیت های اصلی زندگیتون چیه؟

روانشناس

داداشم ...

فقط گوشی گوشی گوشی...دستشه

روزای تعطیل همش خونه روزای عادی هم بعد از ظهرا تو خونه است و فقط گوشی دستشه  

هیچ هنری نداره هیچ مهارتی بلد نیست

درصورتی که یه عالمه کلاس و دوره و سرکار رفته.ولی ادامه نداده هرکدوم به دلیلی که علاقه نداره صاب کارر خوب نیست کارش اینده نداره و این بهونه ها

۲۳ سالشه 

کنکور مکانیک قبول شد  دانشگاه سراسری درسش خوب بود 

تو ایام کرونا بود...افسردگی گرفت و حالش بد شد و کلا روحیاتش زیر و رو شد و  همش تو خونه موند

نتونست بخونه 

دلزده شد و مشروطی بالا اورد داشت اخراج میشد و الان داره کتابداری میخونه

توی مدرسه غیرانتقاعی ۶ ماهی هست که اونجا کارای دفتری میکنه

هر روز تو خونه سرش دعوا داریم یا مامانم دعواش میکنه یا بابام هی میگن رشته بدرد نخوه  یا کارن کم درامده یت سربازی نرفتی تا این سن ...

داداش کوچیک ترم کاریه و درسش خوب نیست ولی خب کازبه و هیچوقت خونه نیست

موندیم چی کار کنیم

چه قدرم روانشناس و مشاور و روانپزشک و طب سنتی  و اینا رفته حتی دارو روانپزشک میخورد یه مدت خانوادم فهمیدن اینقدر دعواش کردن و بهش فشار اوردن...دیگه نخورد. حالا هم نمیدونن میره روانشناس. اگه بفهمن میکشتن . جدا اژینکه ازسون خواست باهاشون بره مشاوره و نیومدن و همراهیش نکردن

هر روز حالش بدتر از دیروز 

میگی چی کار کنیم

کلی خجالتیه کلی اعنماد به نقس نداره کلی کمالگراست کلی اهمالکاره بی هدفه اصلا نگم

داداشم ...فقط گوشی گوشی گوشی...دستشهروزای تعطیل همش خونه روزای عادی هم بعد از ظهرا تو خونه است و فقط ...

سلام

این همه مورد قضاوت و فشار قرار گرفتن خروجیش همینه. پذیرشش کنید. نخواهید براساس افکار شما درست و غلط را تشخیص بده. جذبش کنید. حمایتش کنید. تشویقش کنید. بذارید خودش باشه. داداشت فقط نیاز داره که احساس کنه چند نفر هستند که هر طوری باشه دوستش دارند و هر موقع نیاز باشه می تونه روشون حساب کنه. فقط همین. از خودت شروع کن. بهش دستور نده . نگو اشتباه کردی. بذار بشینه کنارت و برات تعریف کنه نمی خواهد تاییدش کنی ولی فقط توجه کن. بذار با اشتباهاتش رشد کنه ما همه مدیون اشتباهاتم هستیم.

روانشناس

دکتر روانپزشکم میگه الپروزلام رو ترک کن نمیتونم منی که روده تحریک پذیر دارم هرشب ۵۰تابادشکم خالی میک ...

دکتر روانپزشک درست میگه درمان اضطراب قرص نیست. به حرفش گوش کن.باد شکم خبر از فشار روانی میده که داری تحمل می کنی. خواستید یک روانشناس تخصصی و ماهر می تونم بهتون معرفی کنم که دیدگاهش با روانپزشکتون نزدیک باشه. بعد از حدف قرص با راهکارهای ایشون پیش برید. 

روانشناس