2777
2789

من پارسال کنکور دادم و رشته هایی مثل پرستاری و هوشبری و اتاق عمل قبول میشدم خانوادم خیلی مسخرم کردن و بهم تیکه انداختن و من یه سال موندم پشت کنکور 

تو این یه سال کلاس رفتم و تلاش کردم برای رشته پزشکی 

یکی از معلم های من آقایی مجرد بود که سر کلاس با من خیلی شوخی میکرد و به جورایی من احساس میکردم که از این حرف ها و شوخی ها منظوری داره و از من خوشش میاد من هم از کلاس که بر می‌گشتم خونه برای مادرم تعریف میکردم یه جور هایی خیلی راحت بود از خانواده خودش گذشتش دوستاش زندگیش و همه چی صحبت می‌کرد از خانواده من می‌پرسید و شوخی میکرد 

مادر من خیلی به من اصرار کرد که من باید به جلسه همراه تو بیام و این آقا رو ببینم کلاس هام خصوصی بود ولی من بهش گفتم که این کار رو نکنه ولی اون بدون اجازه من و به طور مخفی شماره معلمم رو از گوشی من برداشته بود و بهش پیام داده بود که چرا سر کلاس اینقدر با دختر من شوخی کردی اگر قصد ازدواج داری باید از طریق خانواده دختر من زودتر اقدام کنی نکنه منتظری دختر من بیاد به تو پیشنهاد بده اگر منتظر همچین چیزی هستی باید بگم که دختر من به تو علاقه مند هست ولی دختر سرسنگین و آبرو کندی هست هزار سال دیگه هم بهت همچین حرفی رو نمیزنه 

اونم فکر کرده بود که من خودمم و دارم این حرفا رو با یه خط دیگه بهش میگم پیام داده بود که من باید شما رو حضوری ببینم در غیر این صورت صحبتی ندارم و مادر من باهاش قرار گذاشته بود و حرف زده بودن اونم گفته بود که من منظوری نداشتم و در حد شوخی سر کلاس بوده و دختر شما اشتباه متوجه شدن 

من حدود یه ماه و نیم بعدش فهمیدم که همچین اتفاقی افتاده بعد که بهش گفتم که چرا با مادر من صحبت کردی گفت هر فکری که تو ذهن شما هست رو بریزید دور من قصد ازدواج ندارم و مسیر زندگی من و شما با هم فرق داره و هیچ سنخیتی نداریم 

حدود یک یا دو هفته گذشت و دوباره خودش حرف ازدواج رو انداخت وسط و حرف زد و در مورد ملاک های من پرسید و در مورد ملاک های خودش گفت 

گفت من کی می تونم برای امر خیر مزاحم شما بشم من حرفی نزدم و این جمله رو پنج یا شش سری تکرار کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از یه مدتی دوباره گفت که من از ازدواج کردن پشیمون شدم و دیگه نمی‌خوام ازدواج کنم منم گفتم هر جور که خودتون صلاح میدونین 

حدود یه هفته گذشت و کلاسهای من بعد کنکور تیر تموم شد و من دیگه نمیدیدمش یه سری بهش پیام دادم چرا منو دوست نداری گفت حضوری صحبت کنیم منم قبول کردم به سری قرار گذاشت که خودش کنسل کرد و گفت کاری براش پیش اومده و نیومد یه سری من قرار گذاشتم و قرار شد بیاد ولی نیومد من بعد چهل دقیقه بهش پیام دادم که نمیای گفت نه نمیام ساعت الان مناسب نیست لطفاً پیام ندید من هم چیزی نگفتم و دیگه پیام ندادم و برگشتم خونه 

فردا اون روز پیام داد خودش که میتونی ساعت ۷ بیای که من دیگه از دستش ناراحت بودم و گفتم که دلیل اینکه دیروز من رو معطل کردی چی بوده ؟ 

گفت من از اولش هم فقط معلم شما بودم ولاغیر بقیش هم توهمات و تخیلات ذهن شما بوده من اصلا نگفتم که می برای امر خیر مزاحم شما بشم 

منم گفتم شما در جایگاهی نیستی که به من بخای بگید متوهم 

بعد پولش رو براش واریز کردم و گفتم که انشاالله براتون پربرکت باشه 

اونم تشکر کرد و آرزوی موفقیت کرد و ازم معذرت خواهی کرد و بعد گفت اگر شما اجازه بدین من برای همیشه ازتون خداحافظی کنم 

منم دیگه جواب پیام هاش رو ندادم دوباره چند ساعت بعد پیام داد که نمی‌خوای خداحافظی کنی ؟ من بازم جوابش رو ندادم 

تا امروز که دوباره خودش برام یه پیام فرستاده در مورد اخبار کنکور هنوز پیامش رو باز نکردم و جواب ندادم 

آدم خوبی هست اخلاقش خوبه دکترا داره من خیلی عاشقشم باشگاه می‌ره هیکلش عالیه نماز و روزه میگیره  وضع مالیش خوبه ماشین داره خونه داره مغازه هم داره ؟ با همه شرایط من هم کنار اومده بود نمی‌دونم چی شد دوباره برگشت گفت من قصد ازدواج ندارم 

به نظرتون الان باید چه واکنشی نشون بدم 

اینم بگم من خیلی اذیتش کردم ولی اون همیشه کوتاه میاد 

و از همه لحاظ ها از من سر تره