2777
2789
عنوان

وای چه آبروریزی شد تروخدا بیاین

280 بازدید | 27 پست

بچه ها من پسرداییم قم زندگی میکنه خودم تهران اومدم پسرداییمو ایسگا کنم باهاش رفیق شم و اینا موفقم شدم این اومد تهران و خاله کوچیکمو برداشت (همسنمه) که بیاره با خودش و کلی داستان پشتش کع واسه خالم اینا ابروریزی شده حالا بقیه فهمیدن و عصبانی اومدن پیگیری کردن این دختره کی بوده اصلا که بخاطرش اومده تهران، شوهرخالم اینا زدن تو سیستم و فهمیدن من بودم البته خودشون بهم زنگ زدن و گفتن کارت واقعا اشتباه بوده ما به کسی نمیگیم ولی خودتو جمع کن عزار بار اینجوری بوت در اومده بچها نمیتونم دیگه حتی تو روشون نگاه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

این که امیدوارم این داستان زایده ذهن نویسنده باشه و دختر خانمی اینقدر خام نباشه بخواد با آبرو خانواده اش اینقدر راحت بازی کنه 

دوما فقط میتونم بگم خنده و شوخی به هر قیمتی درست نیست دختر خوب 

سوما امیدوارم که بعداً نشه ی پتک واسه شون هعی علم کنند براشون 

و اینکه گذشته ها دیگه گذشت سعی کن خیلی عاقلانه تر رفتار کنی عزیزم 

سلام این که امیدوارم این داستان زایده ذهن نویسنده باشه و دختر خانمی اینقدر خام نباشه بخواد با آبرو خ ...

ب قران نمیدونم چجوری جبران کنم ابرو خالم اینا بخاطر من رفته.... 

تو در جواب بهشون چی گفتی؟میتونی بگی یکی گوشیمو هک کرده بود من نبودم...

گفتم بابا رفیقم بوده باهاش من تو جریانش نبودم وقتیم فهمیدم بهش گفتم بلاک کن ولی خالم گفت دختره وقتی بلاک کرده که این اومده بوده تهران