2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت کهکشانی (رنگین کمانی):

مواد لازم:

آلبالو، شکر، آب، لیمو ترش، رنگ خوراکی (صورتی و زرد)، یخ. 

طرز تهیه:

آلبالوها را خرد کرده و با شکر و آب بجوشانید تا شربت غلیظ شود. سپس آب لیمو را به همراه آب به آن اضافه کنید و چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید تا رنگ نئونی بگیرد. در نهایت شربت را صاف کرده و در لیوان پر از یخ سرو کنید. 

نکات:

برای ایجاد رنگ‌های مختلف می‌توانید از عصاره گل پنیرک استفاده کنید و با تغییر مقدار آبلیمو، رنگ شربت را از صورتی ملایم تا سرخابی پررنگ تغییر دهید. 

2. شربت سه رنگ زعفرانی:

مواد لازم:

آب، شکر، زعفران دم‌کرده، گلاب، تخم شربتی.

طرز تهیه:

یک لایه از شربت زعفرانی (شکر، آب، زعفران، گلاب) تهیه کنید. سپس لایه‌ای از تخم شربتی آماده شده را به آن اضافه کنید. این شربت را می‌توانید به صورت لایه‌ای سرو کنید. 

3. شربت گل پنیرک:

مواد لازم: گل پنیرک خشک، آب، آبلیمو، شکر، یخ.

طرز تهیه: گل پنیرک را در آب جوش دم کنید تا رنگ آبی یا بنفش به دست آید. سپس شربت را صاف کرده و با آبلیمو مخلوط کنید تا رنگ آن به صورتی یا ارغوانی تغییر کند. شکر را به مقدار دلخواه اضافه کنید و در لیوان با یخ سرو کنید. 

نکات کلی:

برای ایجاد رنگ‌های مختلف در شربت‌ها می‌توانید از رنگ‌های خوراکی مجاز استفاده کنید. 

با استفاده از میوه‌های مختلف و گیاهان رنگی مانند گل پنیرک، می‌توانید شربت‌های چند رنگ متنوعی تهیه کنید. 

ترکیب شربت‌ها با تخم شربتی یا خاکشیر می‌تواند به جذابیت و خواص شربت اضافه کند

شربتای غلیظ شیرین چند رنگ میشن ولی فک کنم زیاد هم بزنن شیرینیش زیاد میشه

میتونی داخل شربتت تخم شربتی و خاکشیر هم بریزی

پنیرک داخل آب بریزی و به شربتت اضافه کنی رنگش خاص میشه