2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نیست حتی توکوچه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ها تقصیر خودته رو دادی بهش بلند نشو لگو تا صبح فحش بده بعدشم ازاول جلوش کوتاه اومدی دیگه

نمیشه روش وایساد.اگه حرفشوگوش ندی فحش میده میزنه میشکنه.تایه هفته هم همش غرمیزنه

مگه عروسک کوکی هس که درستش کنه ادما نه درست میشن نع عوض

خب درست نمیشد.جدا میشد....

اما ب من ثابت شده اگه طرف بیمار روانی نباشه.صرفا بخاطر تربیت غلط اینطوری شده باشه.بعد چندسال درست میشه.مخصوصا اقایون.تا قبل ازینکه پدر بشن...قابلیت ادم شدن داره.ولی وقتی پدر بشن...دیگه انگار همه چی ثبت میشه توشون

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نمیشه روش وایساد.اگه حرفشوگوش ندی فحش میده میزنه میشکنه.تایه هفته هم همش غرمیزنه

بابام بد دهن بود و دعوایی ولی مامانم تنهایی بازار همه جا میرفت ولی بابام خیلی دعوایی بود مامانم دو بار دادگاهی کرد بابامو عوض نشد که نشد

💔

فکر کردم تازه عروسی. بیخیال بابا. دوتا بچه بزرگ داری

انقد دختر جوان ترگل ورگل هستن کی نگاه ما زن شوهر دار بچه دار میکنه اخه😄

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بابام بد دهن بود و دعوایی ولی مامانم تنهایی بازار همه جا میرفت ولی بابام خیلی دعوایی بود مامانم دو ب ...

من هم شکایت کردم.عوض نشدکه هیچ تازه سرکوفت اینکه توازم شکایت کردی به بقیه چیزااضافه شدوپدرمودرآورد