2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نیست حتی توکوچه برم

500 بازدید | 69 پست

سلام خانمامیخوام ازاخلاق شوهرم بگم دیگه خسته شدم بخاطربچه هام دارم تحمل میکنم.نمیذاره بیرون برم تنها.خونه ی مادرم بامایه کوچه فاصله داره میبره برگشتنی میگه تنهانیابامادرت بیا.احساس میکنم زندانیم.حق آزادیمو گرفته.یه ایراددیگشم اینکه یه چیزی بخوادبایدهمون ثانیه بلندشی بدی دستش وگرنه فحش پدرمیده.روحیه موخسته ومریض کرده بنظرتون چیکارکنم خیلی تحمل میکنم ولی دیگه نمیکشم وضع مالیمونم خوب نیست اجاره ایم🥲😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ها تقصیر خودته رو دادی بهش بلند نشو لگو تا صبح فحش بده بعدشم ازاول جلوش کوتاه اومدی دیگه 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

با همچین آدمی تا مرحله خواستگاری پیش رفتم بهم زدم ،با اینکه باهاش زندگی نکردم دمار از روزگارم در آورده بود

نمیتونی از پدر مادرت کمک بگیری بخاطر اخلاقش???

قبل بچه هم اینجوری بود؟؟

برا منم این مدلی بودار سرکوچه تا وسط کوچه نمی‌تونستم باید مادرم می‌آورد یا  با ماشین می‌آورد🤦‍♀️انقد خجالت می‌کشیدم که نگو

بعدش که بچه هام بزرگ شدن دیگه همه جا با اونا میرم 

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒