2777
2789
عنوان

خاستگار پولدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 86 پست
شاید مامانت سوتی داده دوس پسر داشتی؟

نه اصلا ولی اون خانواذه همه جا خاستگاری میرفتن خونه ما بودن اونیکی خونواده بهشون زنگ زد ولی من میدونم من بهتر از اونا بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواستگاری یه دخترخانوم رفتم خودش بود ولی فکروذهنش جای دیگه بود حدس زدم دوس پسر داره دیگه قیدشوزد ...

ار کجا فهمیدی؟؟؟ 

نکنه خاستگاری من اومدی؟؟🤣🤣 

آخه برا منم یکی بود اومدن و چنبارم بیرون رفتیم ازم‌پرسید دوسپسر داری گفتم نه ولی اینستا  و عکس و استوریای لختی پاتیمو دید گف دوسپسر داری و دیگه نیومد 

نه اصلا ولی اون خانواذه همه جا خاستگاری میرفتن خونه ما بودن اونیکی خونواده بهشون زنگ زد ولی من میدون ...

اوه سرشون چقدر شلوغ بوده 

معلومه دیگه یهو ۲۰ جا قرار گذاشتند حالا تا ۲۰ جا برند و تصمیم بگیرند در نهایت معاشرت با چه کسی ادامه بدن فکر کنم یه ۶ ماهی طول بکشه تا قضاوت کنی 

کاربری دست دو نفره
شاید پسره فکر کرده افسرده ای

بهم گف درون گرایی من برون گرا دوس دارم البته من حرف میزدم این خیلی بزرگ میکرد خب گف اشناشیم میتونس بفهمه ولی عجیب بود میگف باید بگی بخندی برقصی 

ار کجا فهمیدی؟؟؟ نکنه خاستگاری من اومدی؟؟🤣🤣 آخه برا منم یکی بود اومدن و چنبارم بیرون رفتیم ازم‌پرس ...

این پسره هم شاید شماره تو شاید کشف کرده اینستاتو دیده 

کاربری دست دو نفره
اوه سرشون چقدر شلوغ بوده معلومه دیگه یهو ۲۰ جا قرار گذاشتند حالا تا ۲۰ جا برند و تصمیم بگیرند در نها ...

وااای زنگ زد گوشیش سیو کرده بود لوله کش شغل پدرارو سیو میکرد 😂😂

این پسره هم شاید شماره تو شاید کشف کرده اینستاتو دیده

موقعیکه اینستامو دید تقریبا جواب منفی داده بودم قبلش..‌

و منتفی بود  ولی اون مثلا طوری رفتار کرد انگار اون منو رد کرده 

منم پیگیر نشدم 

پیج من بازه

و یسری عکس و فیلم رقصیو...دارم گروه کوهنوردی هس که ۱۳ تا پسر و دخترن 

اما عکس خصوصی بل هیچ پسری نذاشتم فقط تو یکی از استوریام  بازوی یه پسر افتاده که قبلا باهاس کات کردم