2777
2789
عنوان

خاستگار پولدارم

1289 بازدید | 86 پست

بچه ها قبلا گفته بودم یه خاستگار خیلی پولدار داشتم از هرلحاظ عالی بود خونه لوکس بالا شهر مسافرتای خوب ولی من چون دوس پسرمو دوس داشتم تو قرار با خاستگاره یکم حالم بد بود لبخند نمیزدم اونم پرسید فکرت جای دیگه ایه؟منم گفتم نه تو اینجور موقعیت ها استرس میگیرم ولی اون سوال میپرسیدجواب میدادم خودم ازش کلی سوال پرسیدم اخراش خنده هم داشتم شب بود دیر بود گفتم باید برم خونه کافه بودیم خانواده هم بود مامانا گف میخوای ادامه بدیم گفتم اره اونم گف اره ولی بعدش زنگ نزدن اصلا اونا باید زنگ میزدن؟ولی اینم بگم پسره چن بار با تمسخر بهم جواب داد تقصیر من نبود که خبری نشد؟

شاید فهمیده دروغ گفتی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساعته بهت زنگ نزده؟ عجله نکن شاید قراره دو سه روز دیگه زنگ بزنه

چیزی از دوس پسرت گفتی ؟

چرا با دوس پسرت ازدواج نمیکنی خواستگارت درسته پولداره ولی چه گناهی کرده که با تویی که عشق ات یکی دیگه است ازدواج کنه؟؟؟

کاربری دست دو نفره
چند ساعته بهت زنگ نزده؟ عجله نکن شاید قراره دو سه روز دیگه زنگ بزنهچیزی از دوس پسرت گفتی ؟چرا با دوس ...

نه هیچی نگفتم دوس پسرمو دوس داشتم الان پشیمونم بخاطر کارش که چن روز پیش انجام داد

یعنی چی پسره چی میپرسید چرا مسخرت کرد

مثلا گف بعد یه مدت اشنایی ازدواج گفتم به مدت اشنایی برمیگشت باخنده میگف نه پس بیاهمین الان عقد کنیم گفتم ۶ساله درسمو تموم کردم باخنده گف جهشی خوندی؟کلا اینطوری حرف میزد