2777
2789
عنوان

سطح تستهای فیزیک موج ازمون

76 بازدید | 2 پست

اول بخون بعد نظر بده 

چطوره ؟

من خودم میخوام کاموا یحیوی + تیپ و تست قضاتی + تکالیف قضاتی که همه تست های کنکوره میخوام ببینم و همه تست کنکورا رو حل کنم 

ولی خب وقت نمیکنم تعداد تست بالا بزنم برا فیزیک 

کتاب های خیلی سبز میکرو مهروماه رو دارم ولی خیلی اسونن 

کتاب ایکیو رو دارم خوبه سطح تستاش ولی خب بازم یکم تستاش زیاده برام

سه سطحی و نردبام تعدادشون خوبه ولی خیلی سختن

الان تنها گزینه که دارم اینه که موج ازمون بزنم یا اینکه ایکیو

رو نصفشو بزنم 

بنظرتون برا من که دارم از اول شروع میکنم چطوره

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

میری چندم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.