2777
2789
عنوان

دلتون برای همسرتون تنگ نمیشه

115 بازدید | 8 پست

همسرم دیروز رفت یه شهر دیگه برای یه مورد کاری و سه چهار روز دیگه برمیگرده 

این یک سالی یه شب هم نشد از هم جدا باشیم عادت کردم الان اینکه نیست انگار یه چیزی کمه و دارم اذیت میشم 

الکی دلم میگیره . نزدیک پریودیم هم هست لعنتی 

این چند روز دوری خوبه اتفاقا واسمون باعث میشه یه تنفس به زندگیمون بدیم اما دلم تنگه ، قشنگ یه کمبودی حس میشه

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمن گاهی ۱روزه میره یه شهردیگه واسه کار 

من که اصلانمیتونم نه چیزی بخورم نه بخوابم 

میشم یه آدم بی اعصاب 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چراسربازه تا بیاد دلم تنگ میشه واسش

وایییی 

شوهر منم سرباز بود 

فرض کن سه ماه بعد دوستمیمون سربازیش شروع شد 

فردا بله برونمون رفت سربازی دوباره 

چهار روز بعد عقدمونم رفت سربازی 

خیلیی سختههه کاملا درکت میکنم ولی چشم به هم بزنید میگذره

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  
اونوق اون واکنشش چیه به اینکارت؟

همسرم هم همینطوره .به یاددوران عقدتاصبح پیامک بازی میکنم 

فقط میخوادزودترکارش تموم بشه وبرگرده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
وایییی شوهر منم سرباز بود فرض کن سه ماه بعد دوستمیمون سربازیش شروع شد فردا بله برونمون رفت سربازی دو ...

این روزبرگه

ولی کلا اعصابم خورده از وقتی رفته

استرس دارم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه