یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خدا پناه ببر و از این کارا نکن ممکنه عواقب بدترین داشته باشه فقط از خدا. راه نجات بخواه بگو خدایا رفتار خانوادم عوض بشه کل زندگیتو بهش بسپار اون قشنگ میچینه
من خودمم تو وضعیت خوبی نیستم اما امیدم به خداست میدونم که اون جبران میکنه برام
خو قربونت بشم این راهش نیستمیخوای بلا سر خودت بیاری که خانواده ات آدم حسابت کنن؟خداییش یعنی حون تو ا ...
به اینم فکر می کنم که یعنی من انقدر بی ارزشم که انقدر بهم بی احترامی میشه هیچ کاری نمی تونم بکنم؟؟یعنی من انقدر بی ارزشم که از حق خودم نتونستم دفاع کنم؟
به اینم فکر می کنم که یعنی من انقدر بی ارزشم که انقدر بهم بی احترامی میشه هیچ کاری نمی تونم بکنم؟؟یع ...
نه خو عزیزوم اینکه دستِ تو نیست، وقتی یه عده اینقدری شعور ندارن که ارزشت رو نگه دارن، لااقل تو خودت ارزش خودت رو در این حد پایین نیار که با تظاهر به خودکشی خدای ناکرده بخوای بهشون بگی به توجه نیاز داری چون اونقدری شعور ندارن که درکت کنن، یکار بدتر هم ممکنه سرت بیارن
من بهشون هیچی نمیگم هیچ کاری ندارم فقط احترام می خوام دست شما هم درد نکنه به ادمی که می خواد خودکشی ...
نه عزیزم نمیگم مقصری. پدر و مادرا طرز فکرشون با جوانهای حالا خیلی فرق میکنه . میگم شاید سر اینچیزها باهات بد شدن . منظورم اینه که اگر اختلافهای کوچیکه باهاشون راه بیا. من خودم پدرم شدیدا دیکتاتور بود مادرمم خیلی بدرفتار بود . اصلا تو خونه پدر راحتی نکردم . اما چیکار میشه کرد جز تحمل . خودتم بکشی هزار تا حرف برات درمیارن
نکن این راهش نیست عمع من میخاست خانواده روبترسونه نفت ریخت روش کبریت زددانش گرگرفت فقط میخاست بترسون ...
دخترهمسایه ما هم رفت تو مغازه مامانش نفت ریخت رو خودش، بخاطر اینکه ارث بگیره از مامانش رفت بیرون ک مامانشو صدا بزنه یهو یخچال جرقه زد، پسری ک شاگرد مغازه بود قبل از اینکه بتونه قدم از قدم برداره کامل سوخت و مرد
در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌