2777
2789
عنوان

یه راه خودکشی بلدین که نکشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالای ساختمان شهرداری برو الکی خودتو بندازی بعد همه جمع میشن زنگ میزنن بابات

اداره برق بهتره، بدرد ما هم میخوره😂

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

تا حالا همزمان با زار زدن نخندیده بودم😭😂

خو قربونت بشم این راهش نیست
میخوای بلا سر خودت بیاری که خانواده ات آدم حسابت کنن؟
خداییش یعنی حون تو اینقدر بی ارزشه که باهاش بازی کنی تا خانواده ات مثلااا سرشون به سنگ بخوره؟
نه دیگه دورت بگردم

آمار نشون داده  خیلی از اونایی که میخواستن فقط دیگران رپ بترسانند مردن ،و اونایی ک واقعا میخواستن بمیرن زنده موندن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
بهشون غذا بده

داغونم خودم مشکل روحی دارم شدید ازوقتی دیدم شمیدم ریختم بهم دارم باگریه تایپ میکنم شوهر کصافتم میگه دخالت نکن دزدکی یچی میبرم براشون پدرشون معتاذ 😭😭😭😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بمیرم براشونچرا ب بهزیستی نمیگین

یعنی بگیم میبرشون عذاب وجدان میگیرم یعنی 😭😭😭😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

منی ک همچین تجربه ای رو داشتم میگم نکن آدم بیشتر خراب میشه پیش خانوادشببین ی ماه پیش توی یکی از شهرا ...

فامیل ما هم آخرای سربازیش بود تلفن برد تو ک بتونه با نامزدش حرف بزنه، اضافه خدمت خورد، خواست فرماندشو تهدید کنه تفنگو گذاشت رو شکمش،فرمانده عکس العمل نشون نداد اینم شلیک کرد قطع نخاع شد،نامزدشم گفت این ب خودش رحم نمیکنه ب من رحم میکنه؟؟! جدا شدن.

الان ویلچر نشینه 

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌