2777
2789
عنوان

یه راه خودکشی بلدین که نکشه❓

401 بازدید | 46 پست

نمی خوام بمیرم فقط می خوام رفتار خانوادم عوض شه

با حرف گریه حتی روانشناس هیچ تغییری نکردن بد تر شدن.

فکر  می کنم اگه سلامتیم به خطر بیوفته یکم بهتر میشه وضعیتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ راهی نیستتتت خودت ناقص میکنی ناشکری نکن ببین مردم.چه رنجایی دارن همسایه ما ۳تا بچه بی پدر مادرشون شب فرار میکنه میره صدا گریه هاشون منم گریع میکنم هچی ندارن بخورن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خودتو بزن به مردن

🤣

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

من همه راهکارام یا میکشه ،یا اگه نکشه فلج میکنه، همون خانواده تا آخر عمر مجبورن پوشکت کنن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

من همه راهکارام یا میکشه ،یا اگه نکشه فلج میکنه، همون خانواده تا آخر عمر مجبورن پوشکت کنن

افرین منم اومدم بگم

اگه با حرف و گریه و روانشناس تغییری نکردن ، با اقدام به خودکشی هم تغییر نمیکنن مطمئن باش ، تازه بیشتر سرزنشت میکنن و دیدشون بهت تغییر میکنه. دیگه آدم حسابت نمیکنن. مثلا انتظار داری چه تغییری تو رفتارشون بوجود بیاد؟😑

منی ک همچین تجربه ای رو داشتم میگم نکن آدم بیشتر خراب میشه پیش خانوادش

ببین ی ماه پیش توی یکی از شهرای نزدیکمون ی دختر پسری همو میخواستن خانواده دختره مخالف بودن دختره ب گمونم ۱۵ بوده پسره ۱۸ شایدم ۲۰ پسره میگ قرص بخور فک کنن خودکشی کردی راضی میشن تورو ب من بدن پسره هم عیاشه گویا...خلاصه دختره میخوره و حالش بد میشه حتی تو تاکسی ب راننده میگ عمو بنظرت زنده میمونم؟؟؟؟

نگو تا میرسه بیمارستان تموم میکنه

پسره هم ب جرم قتل زندانه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ