2777
2789
عنوان

سطح تستهای فیزیک موج ازمون

58 بازدید | 10 پست

اول بخون بعد نظر بده 

چطوره ؟

من خودم میخوام کاموا یحیوی + تیپ و تست قضاتی + تکالیف قضاتی که همه تست های کنکوره میخوام ببینم و همه تست کنکورا رو حل کنم 

ولی خب وقت نمیکنم تعداد تست بالا بزنم برا فیزیک 

کتاب های خیلی سبز میکرو مهروماه رو دارم ولی خیلی اسونن 

کتاب ایکیو رو دارم خوبه سطح تستاش ولی خب بازم یکم تستاش زیاده برام

سه سطحی و نردبام تعدادشون خوبه ولی خیلی سختن

الان تنها گزینه که دارم اینه که موج ازمون بزنم یا اینکه ایکیو

رو نصفشو بزنم 

بنظرتون برا من که دارم از اول شروع میکنم چطوره

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

چقدر دورتو شلوغ کردی چه خبره اونم برای فیزیک ( اگه تجربی هستی) 

به نظرم با یه استاد برداری همه چیزو بهتره 

موج آزمون هم مخصوص جمع بندیه به درد الان نمیخوره از عید به بعد باید کار کنی 

من خودم نشر الگو داشتم راضی بودم واسه هر سه پایه 

خانم دکتر آینده ؛)

چقدر دورتو شلوغ کردی چه خبره اونم برای فیزیک ( اگه تجربی هستی) به نظرم با یه استاد برداری همه چیزو ب ...

اخه الان اینارو فکر میکنی زیاده ولی جمعش از همون سالیانه یحوی هم خیلی کمتره حدودا نصفشه

نشر الگو های تک هم خیلی زیادن 

مجبورم دیگه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان اینارو فکر میکنی زیاده ولی جمعش از همون سالیانه یحوی هم خیلی کمتره حدودا نصفشهنشر الگو های ...

نشر الگو جامع پایه بگیر و دوازدهم به نظرم می‌رسی همه رو بزنی 

بعدشم مگه به قطر کتابه که بگیم مثلا جزوه فلان استاد رو خوندم کامل نتیجه گرفتم 

الان روند کنکور رفته سمت کتاب یعنی حدود ۷۰ درصد سوالا از تمارین کتاب درسیه 

خانم دکتر آینده ؛)

نشر الگو جامع پایه بگیر و دوازدهم به نظرم می‌رسی همه رو بزنی بعدشم مگه به قطر کتابه که بگیم مثلا جزو ...

این ۲ تا که گفتی ۴۰۰۰ تا تسته 

موج ازمون ۱۵۰۰ تا 

برا این میگم نمیرسم

سال اولته یا پشتی؟ زوج تست بزن

سال اولم 

احساس میکنم اگه زوج بزنم ایده های تست از دستم میرن

و اینکه شما خودتون زدید هر دو سری رو به نظرتون زوج بزنم از الگو بهتره یا اینکه کل موج ازمونو بزنم 

یا اصلا موج ازمون رو پایه بزنم ؟+ تستای زوج  ۱۲ نشر الگو

سال اولم احساس میکنم اگه زوج بزنم ایده های تست از دستم میرنو اینکه شما خودتون زدید هر دو سری رو به ن ...

بستگی داره به اینکه پایه ات چجوریه اگه پایه ات خوبه موج کار کن ولی اگه صفری موج به درد الان نمیخوره 

نه اصلا اینطور فکر نکن که ایده از دستت در میره نشر الگو یه سری لوگو هواپیما بغل سوالا داره اگه وقت کم داشتی اونا رو بزن فقط 

الان رو شیمی باید بیشتر حساس باشی تا فیزیک 

خانم دکتر آینده ؛)

بستگی داره به اینکه پایه ات چجوریه اگه پایه ات خوبه موج کار کن ولی اگه صفری موج به درد الان نمیخوره ...

رو شیمی حساس هستم 

هم تیتانیوم جامع رو میزنم هم برا مسائل روتین دارم 

به شیمی الی برسم علاوه بر تیتانیوم شیمی الی خیلی سبز رو هم رو تین میخونم 

شیمیو توش مشکلی ندارم 

مشکل ریاضی فیزیکه

رو شیمی حساس هستم هم تیتانیوم جامع رو میزنم هم برا مسائل روتین دارم به شیمی الی برسم علاوه بر تیتانی ...

چقدر عالی چند درصد می‌زنی تو آزمونا ؟؟؟ 

من خودم ریاضیم خوب نبود برو درصدامو ببین 

ولی برای فیزیک همینایی که بهت گفتم روی تمرین های آخر فصل و سوالات کنکور سال های قبل نگاه ویژه ای داشته باش 

خانم دکتر آینده ؛)

چقدر عالی چند درصد می‌زنی تو آزمونا ؟؟؟ من خودم ریاضیم خوب نبود برو درصدامو ببین ولی برای فیزیک همین ...

۶۰ ۷۰ حدودا 

ب ا زیست چیکار کردی