2777
2789
عنوان

اشتهام افتضاحه هیچی نمی تونم بخورم

281 بازدید | 31 پست

صبح که بیدار میشم می بینم بابد برم صبحونه بخورم نخورم معدم به فنا میره رسما عذاب می کشم هر روز زجه میزنم سر صبحانه خوردن نمی خوام بخورم نه نیمرو نه مربا نه پنیر هیچی دلم نمی خواد ناهار هم دو قاشق خوردم حس می کنم گرسنمه ولی دو قاشق می خورم بدم میاد شب هم همین شکله😭😭😭تا حالا هیچ غذایی رو با عشق نخوردم همش می خوام یه چیزی بخورم که معدم درد نگیره کمبود وزن هم دارم همه مسخرم می کنن

مشکل شما آرزوی ماست

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب صبحونه یه چیز جدید بخور از ابن فرنی و سوپ های آماده تو سوپر بگیر

والا دلم چیزای جدید می خواد ولی نمی دونم چی اسپزیم هم خوب نیست می خوام یاد بگیرم ولی غذاهای مامانم رو دوست ندارم

مبخواستم بگم دست راستش سرماگشنه ها

😂😂😂😂والا 

من همیشه گشنمه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
والا دلم چیزای جدید می خواد ولی نمی دونم چی اسپزیم هم خوب نیست می خوام یاد بگیرم ولی غذاهای مامانم ر ...

این چیز هایی که گفتم پشتش دستور پختش نوشته راحته خوشمزه هم هست 

مثلا میتونی نون سنگک بگیری گرم کنی با سبزی خوردن و گردو بخوری 

برای نهار کنار غذات لیمو بزار و زیتون پرورده یا مثلا اگه مرغ درست میکنید با سس انار و رب گوجه ادویه سس درست کن خوشمزه میشه هم تنوع