2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا هم بد هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 68 پست

بنظرم بستگی ب ذات ادما داره .

مادربزرگ مادری من دو پسر داره چهار تا دختر .

زنداییم ک سنش بالاتره یه بار داشت ب زن دایی کوچیکم میگفت من این همه ساله عروس این خانوادم ، فلانی ( مامان من ) هیچ وقت کاری به کارم نداشته و بجز خوبی ازش ندیدم . ولی اون سه تای دیگه ....

خاله هام بشدت فضول و حسود و بدجنسن مثل مادربزرگمن . ولی مامان من واقعا زن اروم و خوبیه .

واقعا فقط ب ذات ادماست . حالا چ عروس چ مادر شوهر چ خواهرشوهر چ جاری و .... .

مادرشوهر من همیشه طرف پسرشو میگیرههمیشه از نظرش عروسا بدترین آدم دنیانتو دعوای آخرمون پسرش پا شد منو ...

اشتباه میکنه مادرشوهرت 

مادرشوهر منم همینطوریه اما شوهرم وقتی اخلاقای مامان منو میبینه روش تاثیر گذاشته نمیزاره مامانش حرفی بزنه جلو مامانش اصلا باهام بد حرف نمیزنه وقتی نباشن بعد دعوامون شروع میشه 

به شوهرت یاد بده جلو مادرش مشکلاتتونو نشون ندین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات آدم خوب و بد هست

ربطی به خواهرشوهر و جاری و عروس نداره

خدا لعنت کنه آدم بد ذات و حسود که چشم دیدن خوشی زندگی بقیه رو نداره

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

اشتباه میکنه مادرشوهرت مادرشوهر منم همینطوریه اما شوهرم وقتی اخلاقای مامان منو میبینه روش تاثیر گذاش ...

مشکل من همینه دیگه.شوهرم نمیفهمه تربیت بچه مربوط به خونه خودمونه.جلوی مادرش و خانوادش هی بچمو دعوا میکنه و تهدید به کتک میکنه.

مادرش هم از این خرکت شوارم کیف میکنه.تو دلش قنج میره که شوهرم من یا بچمو کتک بزنه.

هی جلوی اونا از زندگی ناله میکنه.

خب اینجوری حریم نمی مونه واسه زندگی من.

دهن لق و بچه ننس.

مرد باید حلقوم داشته باشه و حرف تو دلش بمونه.نه اینکه تا ننش و آبجیاشو میبینه وا بده

بنظرم بستگی ب ذات ادما داره .مادربزرگ مادری من دو پسر داره چهار تا دختر .زنداییم ک سنش بالاتره یه با ...

فقط مادر شما خوب و فرشته ست بقیه هیولا و بدجنس در کل نی نی سایت خودشون بهترین خانواده شوهرن بهترین عروس در هر جایگاهی بهترین ولی بقیه بدن هیچ کس عیب های خودش نمی بینه 

من هم مادربزرگم خوبه هم چهار تا عمه م

الان هم مادر شوهرم خوبه هم چهار تا خواهرشوهرم

خودمم خواهرشوهرم

پنج تا هم زن داداش دارم همشون خواهرشوهر یکی دیگه ان در کل همه خانوما هم عروسن هم خواهرشوهر 

در کل هیچ کس بی عیب و فرشته نیست 

چطوری،باطل میکنی؟خداخیرت بده به منم بگو

یکی از اشناهامونه باطل میکنه.

پدرمون و دراورده بخدا دیگ خسته شدم از دستش

دلمم نمیاد بدم یکی بنویسن واسش پدرشو درارم.وگرنه ب شب نشده حالش جا میومد

مشتشو آورد تو صورتم ولی نزد.مادر و برادر کثیفش هم نشستن تماشا کردن و البته تو دلشون ذوق کردن.آشغالا

ای بابا ... میشه شما با خانواده اش رفت و آمد نکنید؟ حداقل احترام تون حفظ میشه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
با زندگی هیچ کدومشون کار ندارم خونه مادرم جمع میشیم خانوادمون می‌بینیم تا بحال نشده بگم چی خریدین چی ...

هیچ کس به ماست خودش ترش نمیگه، خانواده شوهرت هم دقیقا حرفای خودت رو می زنن

فقط مادر شما خوب و فرشته ست بقیه هیولا و بدجنس در کل نی نی سایت خودشون بهترین خانواده شوهرن بهترین ع ...

نه عزیزم بقیه هیولا نیستن . ولی خاله های من ادمای فضول و خاله زنکی ان همه رو مسخره میکنن همه رو ب جون هم میندازن . کم زندگی بقیه رو خراب نکردن . درحالی ک مامانم یا عمه هام اصلا اینجور نیستن . زن عمو هام و زندایی هام هم همینطور . همشون سرشون تو کار و زندگی خودشونه ب کسیم کار ندارن .

من نمیگم همه بدن من میگم توی این فامیل پرجمعیتی ک ما داریم هم سمت پدری هم مادری ک مجموعا شاید ۶۰ یا ۵۰ نفر بشیم ، فقط این سه تان ک یکسره دعوا درست میکنن و همه رو ب جون هم میندازن .

عمه های من مثل فرشته میمونن . هیچ وقت یادم نمیاد برای ما یا مامانم بدجنس بازی دراورده باشن . 

برای همینه ک میگم ب ذات ادما ربط داره . ن ب نسبتشون .