2777
2789

عقدم رفت بود برای خودش کیف بخره 

رفته برای منم خریده یک و پانصد من اصلا لازم ندارم تازه به شوهرم گفته پولشو بده 

وا!!!! خب مگه من گفتم بخری چطوری باهاش برخورد کنم خودشو جمع کنه با احترام البته! 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کار خوبی کردهمگه حتما باید نیاز به کیف داشته باشی تا کیف بخری؟اصلا به شوهرت چیزی نگو بزار عاد ...

بابا مسخره خیلی می‌خره خودمم میخرم ولی طبق سلیقم نیست عسلم

اتفاقا کار خوبی کردهمگه حتما باید نیاز به کیف داشته باشی تا کیف بخری؟اصلا به شوهرت چیزی نگو بزار عاد ...

من و مادر شوهرم میریم بیرون فوق العاده خرید میکنیم بعد منم نیستم بنده خدا می‌ره مسخره ولی طبق سلیقم نیست

بحث پول نیست بخدا سه تا چمدون خریده که طبق سلیقم نیست   دلمم نمیاد ولی این سری ذوق نشون نمی‌دن با خودم میریم بیرون ذوق دارم باهم می‌خریم ولی اینجوری نه