2777
2789
عنوان

نفرین خانواده سمی مذهبی

201 بازدید | 31 پست

خانوما من یه مشگلی دارم ک خیلی روح و روانم و اذیت میکنه پدر مادرم چند ساله تحت تاثیر ی سری چیزا خیلی مذهبی شدن و حالا اونش بماند 

و اینکه ما از اول توی محیط پر تشنج و سمی بزرگ شدیم من و برادرم واقعا همیشه دعوا و  جربحث حرفای رکیک و زشت مسخره کردن ب شدت زیاد که ۹۰ درصدش مسخره ظاهرمون بوده توهین و تهمیت و تحقیر که من ۲۲ ساله وضعم  همینه حالا من جدا از اینکه خستم اصلا صداشون ک بلند میشه عصبی میشم و دست خودم میست مکانیزم دفاعی مغزم پرخاشگر شده و فقط توی خونه اینطورم و اصلا دیگ کنترل نمیشه اینم باز مهم نیست خانوادم مدام من و برادرم و نفرین میکنن شاید ساعتی ۷ الی ۸ بار خدا ازت راضی نباشه خدا عاقبتت و بشر کنه خدا کنه با چشام ببینم  بدبخت میشی

ما واقعا بچه های بدی نیستیم برادرم ۱۷ سالشه هنوز گوشی لمسی ندارع صب تا عصر میره سر کار و شبام باشگاه حتی نمیره سمت هیچ رفیقی منم صب تا شب خونم سه ماه تابستونو فقط وقتایی ک میرم دانشگاه اونم انقد بهم میگن حلف هرزه و هرچیز دیگ ای ک هزار بار بسرم زد بیام بیرون از دانشگاه ولی نذاشتن خودشون نمیدونم چی کار کنم بیشتر نفرینا اذیتم میکنه واقعا از همه چی خستم خیلی دارم زجر میکشم ینی نفریناشون چون پدر مادرمن میگیره ؟میدونم ک منم پرخاش میکنم میدونم ولی دست خودم نیست از وقتی چشم باز کردم توی حرف زشت و دعوا بودم و با تمام دوستام خوب و ارومم ولی تو خانواده اینطورم روزی هزار بار دعا میکنم یکی بیاد بگیرتم ک نجات پیدا کنم واقعا نفریناشون میگیره؟

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...

ن بابا نفرين الكي ك نميگيره  

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتارشون عادی نیست. اصلا ربطی به مذهب نداره. احتمالا درگیر یه فرقه شدن که اینجوری رفتار می کنن.

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

یه مدت رفت و آمدشون رو زیر نظر داشته باش اگه جای به خصوصی منظم میرن به پلیس اطلاع بده به صورت ناشناس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

خانواده های مذهبی سختگیر بدترین چیزی هستن که گیر یه ادم میتونه بیاد و چقذر زشته ک وقتی دخترشون میره ...

من خیلی اذیت میشم باور کن بیرون میرم حواسم هست الکی نخندم سرم پایین باشه  ب کسی نگاا نکنم ولی وقتی میشنوم حرفارو قلبم اتیش میگیره خیلی حرفای زشت و بدی میشنوم طوری ک از شدت شرم ساکت میشم میرم توی اتاقم و حس دخترای خرابو میگیرم 

یه مدت رفت و آمدشون رو زیر نظر داشته باش اگه جای به خصوصی منظم میرن به پلیس اطلاع بده به صورت ناشناس

نه از اول اینطور بودن و اینکه فرقه ای نیست مادرم رفت درس خوند حوضه علمیه از اون روز شستشوی مغزی داده شد اما این جر و بحث و حرفای زشت همیشه بوده

ن بابا نفرين الكي ك نميگيره

اخه منم پرخاش گر شدم و جوابشونو میدم گاهی ولی دست خودم نیست ۲۲ ساله ساکت بوده بخدا دیگ نمیکشم

من خیلی اذیت میشم باور کن بیرون میرم حواسم هست الکی نخندم سرم پایین باشه ب کسی نگاا نکنم ولی وقتی م ...

این خانواده ها مثلا فکر میکنن خیلی پیش خدا قابل قبولن ولی خدا هیچکدومشونو قبول نداره واقعا متاسفم براشون

امیدوارم زودتر مشتقل شی

نفرین اول به نفرین کننده بر میگرده در ثانی نفرین ناحق که تاثیری نداره چه پدرو مادر چه هر کسی تازه اونها بار گناه خودشون سنگین میکنن هیچ اتفاقی واسه شما نمیفته 

ولی شما به خاطر خودت سعی کن دنبال درمان پرخاشگری باشی در سنین بالاتر واقعا اذیت میشی

این خانواده ها مثلا فکر میکنن خیلی پیش خدا قابل قبولن ولی خدا هیچکدومشونو قبول نداره واقعا متاسفم بر ...

من اجازه نفس کشیدن بزور دارم چ برسه مستقلی دعا کن ازدواج کنم از بخت بدم خاستگار ندارم واقها توی عذابم همین الان چشام اشکیه با اینکه همه میگن قیافم قشنگه من الان دارم  فوش میخورم و از هر ۵ تا یکیش راجب ظاهرمه

نه از اول اینطور بودن و اینکه فرقه ای نیست مادرم رفت درس خوند حوضه علمیه از اون روز شستشوی مغزی داده ...

آخه خیلی عجیبه این رفتار. من چندین دوست حوزوی دارم اصلا و ابدا همچین رفتاری ندارن. به نظر مشکل از جای دیگه اس. اصلا رفتار نرمالی نیست. شایدم وسواس فکری دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نفرین اول به نفرین کننده بر میگرده در ثانی نفرین ناحق که تاثیری نداره چه پدرو مادر چه هر کسی تازه او ...

میدونی عزیزم من همین ک فاصله میگیرم و میرم خوابگاه اروم ترین ادمیم ک میتونی ببینی واقعا ن بحثی ن دعوایی هیچی کسیم بخواد حرفی بزنه کنار میکشم ن بزارم حقمو بخورن نه ولی منظورم اینه همین ک از اینا و محیط سمیشون فاصله میگرم خود ب خود حاام خوبه و اصلا پرخاشگر نیستم

آخه خیلی عجیبه این رفتار. من چندین دوست حوزوی دارم اصلا و ابدا همچین رفتاری ندارن. به نظر مشکل از جا ...

جوونی  تباه شده هیچ ذوقی ندارم واسه زندگیم مرده روحم دعا کنید نجات پیدا کنم