خانوما من یه مشگلی دارم ک خیلی روح و روانم و اذیت میکنه پدر مادرم چند ساله تحت تاثیر ی سری چیزا خیلی مذهبی شدن و حالا اونش بماند
و اینکه ما از اول توی محیط پر تشنج و سمی بزرگ شدیم من و برادرم واقعا همیشه دعوا و جربحث حرفای رکیک و زشت مسخره کردن ب شدت زیاد که ۹۰ درصدش مسخره ظاهرمون بوده توهین و تهمیت و تحقیر که من ۲۲ ساله وضعم همینه حالا من جدا از اینکه خستم اصلا صداشون ک بلند میشه عصبی میشم و دست خودم میست مکانیزم دفاعی مغزم پرخاشگر شده و فقط توی خونه اینطورم و اصلا دیگ کنترل نمیشه اینم باز مهم نیست خانوادم مدام من و برادرم و نفرین میکنن شاید ساعتی ۷ الی ۸ بار خدا ازت راضی نباشه خدا عاقبتت و بشر کنه خدا کنه با چشام ببینم بدبخت میشی
ما واقعا بچه های بدی نیستیم برادرم ۱۷ سالشه هنوز گوشی لمسی ندارع صب تا عصر میره سر کار و شبام باشگاه حتی نمیره سمت هیچ رفیقی منم صب تا شب خونم سه ماه تابستونو فقط وقتایی ک میرم دانشگاه اونم انقد بهم میگن حلف هرزه و هرچیز دیگ ای ک هزار بار بسرم زد بیام بیرون از دانشگاه ولی نذاشتن خودشون نمیدونم چی کار کنم بیشتر نفرینا اذیتم میکنه واقعا از همه چی خستم خیلی دارم زجر میکشم ینی نفریناشون چون پدر مادرمن میگیره ؟میدونم ک منم پرخاش میکنم میدونم ولی دست خودم نیست از وقتی چشم باز کردم توی حرف زشت و دعوا بودم و با تمام دوستام خوب و ارومم ولی تو خانواده اینطورم روزی هزار بار دعا میکنم یکی بیاد بگیرتم ک نجات پیدا کنم واقعا نفریناشون میگیره؟