2777
2789
عنوان

خون سیاه در روز دوم پریودی

61 بازدید | 10 پست

سلام من دوروز زودتر ازموعد پریود شدم یعنی روز اول لخته خونه قرمز تیره اومد و یه پوشک تا اخر شب پر شد 

دیروز صبح بی حالی حالت تهوع سردرد شدید و سرگیجه داشتم تب لرزم داشتم امروز روز دم پریودم رفتم سرویس خون سیاه پریودی مایل به قهوه ای بود رو پوشک زیاد نبود کم بود نشانه بارداریه یا نه عذر خواهی میکنم اگر حالتون بد میشه  امروزم بی حالی دارم بی اشتها شدم و سرم یکم درد میکنه دیشبم یه مسکن خوردم نوافن 

برا خودم زندگی میکنم 🥂 میجنگم🤌🏻 چیزایی که می خوام رو بدست میارم 🍷?

تو اقدامم از برج ۱۲ تا الان رابطه هم داشتم یعنی ۱۶ تا ۲۵ رابطه داشتم  رور تخمک گذاریمم از ۱۶ بوده تا ۲۳ م 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چت جی پی تی بپرس

گفت سرطان بارداری  سردی و خیلی چیزای دیگه گفتم شاید کسی اینجوری بوده باردار باشه 

خب برای همینه شایددددد

احتمالا اخه از خیلی وقته داشتم تنبلی خفیف هیچ وقت اینجوری نبوده