2777
2789

ی نمونه ی بارزشو بهتون میگم 

من الان ی هفتست هوس فالوده بستنی کردم 

ی بستنی فروشیه معروف تو شهرمونه خیلی خوشمزع درست میکنه همیشه تا یک شب بازه 

ما هرشب ساعتای مختلف رفتیم هربار یا نداشته یا به خدا قسم بسته بوده😐بستنی فروشییی ک تا یک باز بوده ما 10شب رفتیم بسته بوده! 

امشب قراره دوبارع بریم

ولی من دیگه دلم نمیخواد حتی حالمم بهم میخوره به بستنی فکر میکنم 

مامانم میگه از بس گفتی من بد شانسم واقعا بدشانس شدی 

رابطم با خدا همینه 

ی چیزیو خیلی میخوامااا نمیدع نمیده نمیده وقتی دیگه نمیخوام بازم نمیدع 

خسته شدم بخاطر هرچیز کوچیکی زجه بزنم 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

یعنی اگه یارو یه بار زود بست گناه کرده جرم کرده یا بدشانسی طرف زندگی داره بچه زن داره خدا خودت دیگخ ظهور کن بااین افکار سمی پوچ 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی اگه یارو یه بار زود بست گناه کرده جرم کرده یا بدشانسی طرف زندگی داره بچه زن داره خدا خودت دیگخ ...

خانوم ی هفتست داریم میریم یا بستست یا نداره یا چیزی ک من میخوامو نده همه ی اینا اتفاقیع؟؟ 

من فقط مثال زدم برای هرچیزی باید زجه بزنم 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

نه عزیزم همچین چیزی نیس داری بزرگش میکنی

من فقط ی نمونشو مثال زدم همین تو تموم موارد یعنی هرچی ک فکر کنی من باید خواهش و التماس خدا کنم(: 

بچه نباش

بستنیه دیگه دارو که نیست

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

وای .. ما اگه بودیم از همین یه خاطره خنده دار می‌ساختیم سال ها بهش می‌خندیدیم

بابا زندگی خودش دهن سرویس کن هست چرا سخت ترش می‌کنید ..

می‌گه که .. تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنن ما دیوانگان بار ها خندیده ایم 😂

من فقط ی نمونشو مثال زدم همین تو تموم موارد یعنی هرچی ک فکر کنی من باید خواهش و التماس خدا کنم(:

خدا صلاحش رو بهتر می‌دونه

منم دیروز اتفاق بدی واسم افتاد ولی خداروشکر کردم که بدتر نشد و زودتر تموم شد