2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

  • آرد 8 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شیر 10 قاشق غذاخوری
  • شکر 7 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سرخالی- در صورت تمایل
  • قبل از شروع کار فنجانها را انتخاب کنید و حتما دقت کنید که نسبت به گرما حساس نباشن که موقع پخت بشکنن. یکی از فنجانها را داخل قابلمه بذارین و به اندازه ی نصف قد فنجان داخل قابلمه آب بریزین و بذارین تا جوش بیاد.
    شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه.

  • آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید. توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین. شکر رو هم به مواد خشکتون اضافه کنید .تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و با چنگال کاملا مخلوط کنید. اگه مرتب هم بزنید کاملا مواد با هم مخلوط و یه دست میشن.
    در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه.
    اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه 2 قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین.
    بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کرده داخل فنجونارو با روغن چرب کنید و به اندازه ی نصف فنجان رو مایه ی کیک بریزین و بذارین داخل قابلمه.
    حرارت رو کم کم کنید و روی در قابلمه هم دمکنی بذارین تا بخار آب داخل فنجونا جمع نشه.
    برای پخت این کیک 20 دقیقه زمان لازمه که باید در قابلمه بسته باشه و روی اون حتما دمکنی باشه و اصلا در رو برندارین چون پف کیکها می خوابه و بعد از 20 دقیقه شعله رو خاموش کنید 10 دقیقه با در بسته بهش استراحت بدین. حالا کیک شما آمادست.
  • نکته:
    می توانید در صورت تمایل این کیک را بدون پودر کاکائو تهیه کنید.
    بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک، فنجان شیشه ای است.
    برای خارج کردن کیک از فنجان کافیه با چاقو دور کیک را جدا کنید. به راحتی از ظرف می شود.
    ** این مقدار مواد برای 5 تا فنجان کاپ کیک کافی است.
    در انتها می تونید روی کیک رو با خامه و شکلات و میوه تزئین کنید و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید.

من همیشه اینو درست میکنم راحت و بی درد سر و خوششششمزه

خوششششمزه

یک استکان آب

یک استکان روغن

و آرد هم به میزانی که خمیر به دست نچسبه معمولا ۴ الی ۵ استکان میشه

خمیرو ورز میدی با وردنه پهن میکنی قالب میزنی هرچی قالبت کوچیکتر باشه بهتره البته قالب شیرینی نخودچیا دیگه زیادی کوچیکه یه سایز بزرگ تر از اونا.

بعد شیرینیا رو تو روغن داغ سرخ میکنی


بعد همون طور که داغن روشون خاک قند میپاشی هرچی بیشتر بهتر .... اگه دوس داری پودر هل هم قاتیِ خاک قندت بکن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
سلام  من انواع پودر کیک رو باقابلمه درست کردم حتی اونای که گفتن حتما بافر ولی من باقابلمه درست ...

میشه بگی با چه شعله ای؟ شعله پخش کن گذاشتی؟ بعد روی کیکت هم میپزه یعنی نیازی به برگردوندن نیست؟ دمکنی هم میذاری؟؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

پودر کیک توت فرنگی عالیه 

شیر 3 پیمانه 

شکر نصف پیمانه

روغن دو. پیمانه 

تخم مرغ 3 عدد ولی من همیشه دوتا میزارم 

قبل اینکه خمیر رو اماده کنی قابلمه چدن یاتفلون رو باروغن چرب کن کامل بعد بزارش روگاز پنج شعله  رو شعله  کوچیک زیرشو شعله پخش کن بزار کمش کن تا کم کم داغ بشه بعد شروع کن برا خمیر 

دوتا تخم مرغ روباشکرهم بزن باچنگال تا حالت حباب بگیره البته اگه هم زن داری بهتر رو1 بزارش یک نواخت هم بزن

بعد شیرو روغنو اضافه کن هم بزن تامخلوت بشن   بعد کم کم شروع کن پودر کیکو بریز همشو یک جا نه کم کم بریز هم بزن 5 دقیق هم بزن

بزارش تو یخچال 5 دقیقه دوباره بریزش تو قابلمه 

دمکنی بزار روش  30 تا 40 دقیقه اماده میشه البته بستگی به شعله گاز داره من 30 دقی اماده میشه 


وقتی درش اوردی از قابلمه دوباره ته قابلمه اندازه ناخنی روغن بریز دوباره چپش کن کیکو بزار 5 دقیقه تا اون سمتش هم برشته بشه 

نوش جان 

تزئینی هم سلیقه ای هست

❤شدین همه دنیام ❤همسرم❤پسرم❤
چه جالب فقط ارد و اب و روعن😕😕

آره عزیزم فوق العاده خوشمزه س

گاهی من یه ربع قبل مدرسه ی پسرم دست به کار میشم و درست میکنم آخه میشه به جای قالب زدن و اینا همونجا با دست شکلش بدی و درست کنی. مثلا اندازه یه فندق برداری گلوله ش کنی بعد با انگشت یه بار روش فشار بدی عین چیپس میشه


فقط یادم رفت به استارتر بگم خیلی زودسرخ میشن و همین که کمی تغییر رنگ دادن کافیه. نباید زیاد سرخخخ بشن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته