2777
2789
عنوان

بهترین مشاوره تحصیلی کشور

278 بازدید | 11 پست

یک نفر سال قبل میشناختم که متاهل بود باوجود متاهل بودن پزشکی شهر خودش سراسری قبول شد

یکی از افراد دیگ که میشناختم امسال ترازش بالای ۱۰هزار شد که مشاوره اش گفته پزشکی میاری

هردو ازاین مشاوره استفاده کردن

ما همه اشناهامون با این خانم مشاوره میگیرن

میتونید تجربه شون کنید اگر دلخواه بود ادامه بدید

چون‌اصلا زیر بار تیم و‌موسسه نمیرند

خودشون صفر تا صد کار به عهده میگیرن

۰۹۳۰۵۶۰۳۸۲۴

Page imstagram

Konkoricity 

مشخصه تبلیغه ولی کلا مشاورای تحصیلی به نظر من خیلیییییی پول الکی میگیرن

الکب خودت نیا خراب کن

چه تبلیغی اخه

یه نفر اومد داشتم باش صحبت میکردم

گفتم تاپیک بزنم کسی خاست استفا ه کنه

شما باکسایی بگیر که فکر میکنی خوبن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکب خودت نیا خراب کنچه تبلیغی اخهیه نفر اومد داشتم باش صحبت میکردمگفتم تاپیک بزنم کسی خاست استفا ه ...

من که از سنم گذشته ولی اخه مدلی که گذاشتی و نوشتی تبلیغیه دیگه حالا نمیخوای قبول کنی نکن

مشاوره تحصیلس خوب کمهحق داریاما این خانم منم میشناسم مشاور خوبیه

به نظر من که اکانت شما با کسی که پست رو زد یکیه و دو تا اکانت دارید 

حالا هرچی میخواید بگید ولی حس من که میگه تبلیغه

اسی اول اینک تبلیغ کردی

دوم اینک   با اکانت دومت اومدی میگی بله بله منم میشناسمش خیلییییی ضایع بود خیلی ضایعععع  کمم نه 

سوم اینک فک میکنی مردم خرن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اشکالی ندارهشما حرص نخوراصنن بمنچه میخاید مشاوره بگیریدنگیرید

اکانت دومت🤣🤣🤣🤣اخه بدبخت  چقد ضایعب

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
الکب خودت نیا خراب کنچه تبلیغی اخهیه نفر اومد داشتم باش صحبت میکردمگفتم تاپیک بزنم کسی خاست استفا ه ...

حتی جراح های بینیو اینجا تاپیک میزنن یک در هزار کسی میشناسه بعد یه مشاوررر رو اددد اومد تاپیک تو شناخت 

خیلی طبیعی بود اصن خیلی🤣🤣🤣