2777
2789
عنوان

بدون عنوان🙃🥲

119 بازدید | 14 پست

فقط اون دیالوگ که میگه: 

پشت دریا آزادیه..؟ 

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنیشو میشع بگی

ببین خب یه انیمه بود (انیمیشن با انیمه فرق داره) 

اسم انیمه اتک آن تایتان بود و کلی بدبختی بوجود اومد

اصن گفتنی نیس

ولی در این حد بگم که انسانا یجور زندانی تو قفس بودن

و یه پسره ارزوش بود که با رفیقش بره دریا رو ببینه

برای همین در یکی از سکانس ها گفت: 

پشت دریا آزادیه..؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین خب یه انیمه بود (انیمیشن با انیمه فرق داره) اسم انیمه اتک آن تایتان بود و کلی بدبختی بوجود اومد ...

مرسی عزیزم

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

خب بقیش چیهبنظرم بقیش باید این باشه: نه پشت دریا یه خشکی دیگه ست آزادی فقط توی رویاست

عرر🥲💔💔

وای اخی ازاد شدم🥺🥺

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دریا یه خانم وحشی‌ها من دوستش دارم خود دریا ازادیه

آخ آخ

اخه که نمیدونی چرا کاراکتر این دیالوگ و گفت🥲💔

وای اخی ازاد شدم🥺🥺

ولی کاراکتر توی انیمه آزاد نشد.. 

برای آزادی جنگید و مرد. ـ

ولی کاراکتر توی انیمه آزاد نشد.. برای آزادی جنگید و مرد. ـ

🤣🤣نه عزیزم تعلیق بودم پست گذاشتم ببینم میاد یا نه 

شرمنده😉😉

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
🤣🤣نه عزیزم تعلیق بودم پست گذاشتم ببینم میاد یا نه شرمنده😉😉

😐🤣

وایی خداا

من آدم آرومیم بازی نکن با روحیه م

ببین خب یه انیمه بود (انیمیشن با انیمه فرق داره) اسم انیمه اتک آن تایتان بود و کلی بدبختی بوجود اومد ...

ارزش داره بریم ببینیم؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

ارزش داره بریم ببینیم؟

خیلیی

۲۴ مین سریال برتر تاریخه

۴ فصله🥲