2777
2789

منظورم این نیست که با خانوادش قطع ارتباط کنه چون خانوادشن و عزیزن اما کمتر بشه.تا خانوادش نگن کاری نمیکنه و زندگی شخصی ما اصلا شخصی نیست.همه چی نظر میدن.

چیکار کنم کمتر بشه؟

پدرشوهرم گف اول پدر مادرت بعد زنت جلو خودم گفت

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماله منم همینه باز ماله شما پدرشوهرتون و تو رو گفته مادرشوهر با سیاسته من تو زبون پیش من میگه پسرم باید الویتش زندگیش باشه مهم برام خوشبختیشه ولی تو عمل وپشت سرمون خودش وگذاشته الویت گوش پسرش وپشت سرم پر میکنه

از منی که ۱۷ ساله ازدواج کردم نمیشه...یعنی شاید روی شوهر شما جواب داد ولی من ۲  ۳ جلسه مشاوره هم رفتم البته دیگه ادامه ندادیم ولی تاثیریم نداشت... بنظرم ریشه در کودکی اون فرد داره بعضیا بند نافشون انگار هیچوقت قطع نمیشه 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

هه .داره جلوت میگه اول ما بعد زنت .

میگه تدم میتونه دوباره زن بگیره اما پدر مادر تکرار نمیشن.حرفش قشنگ نیس.پدرمادر خیلی عزیزن منم بی ادبی نمیکنم و احترام میذارم بهشون میگم مامان جون بابا جون بهشون‌.اما از حرفش ناراحت شدم

QUOTE=389672262]میگه ادم میتونه دوباره زن بگیره اما پدر مادر تکرار نمیشن.حرفش قشنگ نیس.پدرمادر خیلی عزیزن منم بی ادب ...[/QUOTE]

میگه تدم میتونه دوباره زن بگیره اما پدر مادر تکرار نمیشن.حرفش قشنگ نیس.پدرمادر خیلی عزیزن منم بی ادب ...

من می..دن سرم میخندیدم میگفتم مادر پدرش اشکال نداره نمیشناسن اینقدر عزت و احترام گفتن خودشیرینو ببین بدتر شدن 

از منی که ۱۷ ساله ازدواج کردم نمیشه...یعنی شاید روی شوهر شما جواب داد ولی من ۲ ۳ جلسه مشاوره هم رفت ...

یه مشاور گفت یه جوری رفتار کنم انگار که پسرشون ارزونی خودشون.همش بهش بگم برو پیش مامانت اینا.اگ توجه کرد هیچی نگم و خودمو دور کنم.اینجوری نمیدونم جواب میده یانه

همینا باعث میشن زندگی بچه اشون بهم بخوره، بعد میرن پشت سر اون دختر چرت و پرت میگن

میگن اول دهن بوده که دندون اومده‌.کلا همش حس میکنم اضافم

میگن اول دهن بوده که دندون اومده‌.کلا همش حس میکنم اضافم

منم اوایل شوهرم خیلی بدتر بود هر چی میشد کف دست مادرشوهرم بود شوهرمم نمی‌خواست بگه از زبونش میکشیدن حرف و به قدری دعوا کردم وقهرا رفتم الان بهتر شده یه خورده ولی بازم هست دخالتا