2777
2789
عنوان

شوهر من یه ادم قهرو و یک دنده‌س

197 بازدید | 18 پست

همش میگم اگه باردار نبودم یه لحظه هم نمیموندم بعد هشت ماه از عروسی روش بهم باز شده تا میتونه توهین میکنه با میل خودش رفتار میکنه سر چیزای واقعا بیخود که حتی یک ذره تقصیر من نیست قهر میکنه چند روز حرف نمیزنه همش این مدت من رفتم منت کشی بخدا که خسته شدم دیگه نمیکشم اصلا زندگیم قابل پیشبینی نیست یهو میخندیم بعد یه چی بر بخوره دعوا میکنه شدید افسرده شدم 😔

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهره رو هنوز ادم نکردی داری باباش میکنی.اصلا دیگه درست نمیشه

ادم میشه ایشان بخاطر حاملگی خانومش یخورده بچه ننه شده بعد زایمان درست میشه

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵

ببین حاملگی هورمونها بهم میریزن خودت کنترل کن وگرنه معلوم نیس چه سرنوشتی درانتظارت باشه...تاپیکامو دقیق بخون که چه بلایی سر جنینم اومد و حتی نفهمیدم چه بلایی بود نازل شد...خودت کنترل کن بخاطر بچت 

تاثی داره مگ

واسه من داشته.البته نه ۸ماه بعد زندگئ...زن شوهر تا ۲،۳سال اول همش دارن میزنن تو سرکله هم...تا هم بشناسن بخصوص اگه سنشون پایین باشه...بخاطر همینه میگن....تا طرف نشناختی براش بچه نیار

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نفهمی کردم

عزیزم من ۱۹ ساله متاهلم اتفاقا منم وقیقا مثل تو بودم نزار به هیچ عنوان بهت توهین کنه تو روش وایستا بگو حق توهین نداری قهر میکنه جهنم بزار قهر کنه مهم نباشه فقط در صورتی ک خودت مقصری عدربخواه.

منم یک ماهه هنش تاپیک میرنم یک و ماه و نیمه قهریم توهین کرد کتک زد . منم قهر کردم با بچه هام تو خونه سرگرم شدم. همیشه سااهاست اشتباه کردم و میرفتم سمتش بعد قهرش ولی اینبار یک ماه و نیم مقاومت کروم. بالاخره بعد بک ماه نیم خودش اومد سمتم