2777
2789

دیشب منو مامانم و بابام نشسته بودیم

یهو تلویزیون روشن شد خود به خود!

سه تایی نگاه کردیم دیدیم کنترل رو اپنه و پشت به تلویزیون!

بچم داشت بی سروصدا بازی میکرد، ۳ ماهشه

یهو شدیدا گریه کرد هرکاری کردیم آروم نشد، با ترس نگاه میکرد 

هرکاری کردیم آروم نشد، آخر سوره بقره رو پخش کردم و آیت الکرسی فوت کردم فضا و خودش ، آروم شد ، در حد ۴۵ دقیقه تو بغلم بازی کرد ، سقفو نگاه میکرد هی میخندید، با ذوق اینور و اونور سقفو نگاه میکرد پشت سرهم میخندید!

بچه من خیلی کم میخنده باصدتا دلقک بازی به زور یه لحظه بخنده

ولی همزمان با پخش سوره بقره و خوندن آیت الکرسی ۴۵ دقیقه مداوم با ذوق به سقف نگاه کرد و خندید!

خیلی برام عجیب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیه الکرسی پخش کردی.موکل های رحمانی اومدن..اونم چون بچس .دیدتشون خندیده.اگه اشتباه نکنم.ایه الکرسی ۱۵تا موکل نورانی داره.تو روایات خوندم

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
😐 ۳ ماه از کجا فهمید تلویزیون خودش روشن شده بترسه

از تلویزیون نترسید که

تلویزیون صداش آروم بود اصلا بحث اون نیس که

یه موجودی چیزی تلویریونو روشن کرد که خود ب خود دوشن شد دیگه 

بچه از اون موجود ترسیده بود

خب صد در صد بچه ها چیزایی میبینن ک ما نمیبینیم

پخش قرآن حتما نور ماورایی به خونه تون تابونده ک بچه دیده و لذت برده ولی از روشن شدن یهویی تلویزیون نترس چیزی نیس بلاخره وسیله برقیه پیش میاد قاطی کنه

حس میکنم جنی چیزی دیده بود ترسیده بودبا خوندن آیت الکرسی و پخش بقره ، فرشته میدید

ولی بعضی اوقات تو خونه ماهم انجوری میشه ولی فقط صدای تلویزیون خود ب خود زیاد میشه ما فکر میکنیم ک حتما تلویزیون خرابع

آیه الکرسی پخش کردی.موکل های رحمانی اومدن..اونم چون بچس .دیدتشون خندیده.اگه اشتباه نکنم.ایه الکرسی ۱ ...

عه چه جالب 

خیلی عجیب بود ۴۵ دقیقه مداوم هی با ذوق لبخند میزد 

هی اینورو نگاه میکرد با ذوق ، هی اون ورو نگاه میکرد 

انگاری چند نفر از بالا داشتن میخندوندنش

خب صد در صد بچه ها چیزایی میبینن ک ما نمیبینیم پخش قرآن حتما نور ماورایی به خونه تون تابونده ک بچه د ...

تلویزیون مامانم اینا از این گروناس 

سیستم عاملشاندرویده از گوشی منم پیشرفته تره

اصلا امکان نداره قاطی اینا بکنه 

از عصر هم روشن نکرده بودیم دیگه 

خود به خود یهو روشن شد