2777
2789
عنوان

بیاین بگم در جواب مادرشوهرم چی گفتم کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 26 پست
خودتم همینجور، اخه برگشتی میگی بهش گفتم اگه اذیتی بعد ۱۰ سال جدا شیم. علت؟ کم محلی ننش!بقران اونقدرا ...

واسه من مهم نیست واسه شوهرم خیلی مهمه هر سری ک کم محلی میکنه و میبینیمش میایم خونه این بحثاش شروع میشه و با اینکه حق رو به من میده همش میگه شما دو نفر راه میشرفت منو بستین و من از روزی که ازدواج کردم نخندیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من مهم نیست واسه شوهرم خیلی مهمه هر سری ک کم محلی میکنه و میبینیمش میایم خونه این بحثاش شروع می ...

وقتشه خودتو یجوری نشون بدی که انگار اصلا واست مهم نیست و سگ محلش میکنی، اینجوری مادرشوهرت بیشتر میسوزه. از طرفی وقتی شوهرت ناراحتیتو ببینه، خب ناراحت میشه

سعی کن خودتو قوی نشون بدی که انگار به هیچ جات نیست

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من ده ساله بی توجهم دیگه خسته شدم، احساس مسکنم اعتماد بنفسم داغون شده با اینکه تخصیلکرده خونواده دار ...

ذات ی ادم بیشعور را نمیتونی تغییر بدی ، ولی خوب میتونی دق مرگش کنی ....مثلا توی جمع ضایعشون کنی، دفعه بعد مهمونی دعوت کردی حتی مادرشوهرتم نگی ب همه هم بگی مادرشوهرمن عقبه و لشگر زیاد داره ترجیح دادم نباشن ....یا طعنه بزنی ک بعضیا حسودن انقدر بدبختن ک اگه کسی از ی کیلومتری هم ببینه چهرشون را میفهمه چقدر حروم لقمه و حسودن ....

بعدم ب درگاه خدا زیاددعاکن من چله سوره حشر به نیست دورشدن افراد سمی زندگیم برداشتم باور کن معجزه کرد

به شوهرم گفتم گفت نیا دیگه،بله با هم دوست بودیم الانم حال شوهرم سر این قضیه خیلی خرابه که چرا زنش اح ...

اسی من مادرشوهرم بامن دشمنه هزاربارم دعوا کردیم البته همسرم عالیه شکر خدا طرف منه اما میدونی یشب عمو شوهرم اومد ب شوهرم گفت یسر ب خانوادت بزن همسرم گفتم خانوادم زن وبچه هامن گفت پدرومادرتن کناه دارن همسرمم گفت زن من گناه نداره ک بای امید اومده تو خونه من خانوادم اذیتش میکنن وبی احترامی میکنن زن من احترام نمیخاد میدونی کجا دلم شکست اونجا ک عموش گفت بزور نمیشه کسیو دوست داشت  نمیشه بزور تو دل یکی جا کرفت همسرمم گفت ب درک منم بزور نمیتونم ب کسی سربزنم واحترام بزارم.... 

ذات ی ادم بیشعور را نمیتونی تغییر بدی ، ولی خوب میتونی دق مرگش کنی ....مثلا توی جمع ضایعشون کنی، دفع ...

چله سوره حشر چطوریه میشه به منم بگی؟ نتیجه داشته؟منتظرم پرش به پرم بخوره دوباره جواببشو بدم

اسی من مادرشوهرم بامن دشمنه هزاربارم دعوا کردیم البته همسرم عالیه شکر خدا طرف منه اما میدونی یشب عمو ...

خوشبحالت که شوهرت تا این حد پشتته واسه من همش میره کاراشونو انجام میده،خرید میبرتش ،من هرگز نخواستم رابطشونو خراب کنم اما اون با اینکاراش و با اینکه میدونه شوهرم ناراحت میشه زندگیمونو داغون نیکنه

چله سوره حشر چطوریه میشه به منم بگی؟ نتیجه داشته؟منتظرم پرش به پرم بخوره دوباره جواببشو بدم

۴۰روز سوره حشر را میخونی ب نیت یه شهید ...(اسامی شهدا تو همین نی نی سایت هست) به نیت رام شدن دل همسرت و مطیع شدن خانوادش و کمرنگ تر شدن انرژی وادمهای منفی زندگیت ....قبلش هم ا شهدا درد و دل کن وبگو که ده ساله تحمل کردم ولیاونها عادتشون ب خوارکردن کنه ...قسمشون بده بحق حضرت زینبک انقدراذیتش کردن ....

مادرشوهر منم بهم بی محلی میکنه خیلی چند ساله عروسشم 

متاسفانه همسرم پشت من نیست اصلا و بارها دلمم شکوندن اما هنوزم بهش احترام میزارم و گاهی سر میزنم 

واین باعث شده بدتر بهم بی محلی بشه